Vier stijlvol de eindejaarsfeesten
Met de feestdagen in zicht zijn we weer allemaal uit op nieuwe feestkledij. Toch is er alvast een modeblunder die je zeker moet vermijden: te veel bloot.

© Pexels.com

Veel celebrities laten alvast graag eens een stukje bloot zien, maar toch is blijkt dit niet altijd het beste idee te zijn. Britney Spears verschijnt al eens graag in een (volgens ons) net iets te korte rok, en de outfit van Kristen Stewart waarbij ze een doorschijnende jurk over een soort van bikini draagt, is ook niet al te klassevol te noemen. Ook de glitterjurk van Heidi Klum zou wat meer verborgen mogen houden. De grote split aan de benen was toch wel iets te veel van het goede.

Kortom: een beetje bloot mag zeker, maar overdrijf hier niet. Als je graag je benen in de kijker wil zetten, draag dan geen te diepe decolleté. Of omgekeerd natuurlijk. Trendy dit najaar zijn alvast de rokken die vooraan kort zijn, maar achteraan dan weer wat langer. Een rugdecolleté kan ook heel mooi zijn, maar verberg dan je benen onder een mooie lange jurk en ga ook niet voor een te diep uitgesneden decolleté aan de voorkant. Steek je haren op zodat je rug heel mooi uitkomt.

Ga alvast stijlvol feesten met deze handige tips!Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *