Vrolijkere vrouwen in de zomer
De zomer is het seizoen voor de vrouwen. Het is bewezen dat ze zich dan veel mooier voelen dan in elk ander seizoen. Een op vijf vrouwen beweert in de zomer ook veel minder make-up te gebruiken.

© Pexels.com

Dat blijkt uit een Nederlands onderzoek die 515 vrouwen onder de loep nam. De vrouwen waren tussen 20 en 49 jaar oud. Bij alle vrouwen volgt dezelfde conclusie: de zomer is het topseizoen van het jaar. Het is aangetoond dat 87% zich gelukkiger voelt en veel vrolijker is als de zomer aanbreekt. Dat heeft bijgevolg een positief effect op het uiterlijk van de dames. Ze voelen zich veel vrouwelijker zonder al die make-up.

Een van de opvallendste beautygewoonten tijdens de zomer bij vrouwen, is het scheren. De benen, de oksels en ook de bikinilijn worden in de zomer onder handen genomen.

Ook heeft de zomer een effect op de drang naar gewichtsverlies bij vrouwen. Tegen het bikiniseizoen willen ze er immers allemaal op hun best uitzien en gaan meer en meer vrouwen op voorhand naar een fitnessclub.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *