Hoe blush aanbrengen en in welke kleur?
Het kiezen van de juiste kleur van een blush is niet altijd zo makkelijk. Ook de techniek om blush aan te brengen, hebben we zeker nog niet allemaal onder de knie. Hier volgen alvast enkele basistips om je verder op weg te helpen.

© Pexels.com

Kleur?
Kies voor een blush waar jij je goed bij voelt. De gouden regel is nog steeds: warme huidtypes kiezen beter voor een warme kleur en koude types voor een koude kleur. Uiteraard kan je altijd experimenteren, er zijn immers altijd uitzonderingen.

Heb je een lichte huid, dan kan je experimenteren met tal van kleuren. Mensen met een donkere huid hebben minder geluk. Aan hen wordt vooral een donkerroze of rode blush aangeraden.

Weet je niet goed welke huidskleur je eigenlijk hebt, kies dan voor een neutrale kleur die bij iedereen wel past. Dit is een perzikachtige kleur met een roze tint.

Techniek?
Begin op je jukbeenderen en werk naar omhoog. Je mag zeker tot aan je haarlijn gaan. Wrijf dus niet te veel naar de zijkanten toe, wat veel vrouwen doen. Als je eerder een rond gezicht hebt, werk dan naar de slapen toe. Heb je echter een lang gezicht, dan is het aangeraden de blush net onder je jukbeenderen aan te brengen.

Succes!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *