Zeven redenen om te shoppen bij HEMA
Of je nu op zoek bent naar de meest trendy kleding voor hem en haar of jong en oud, kantoorartikelen, woontrends of de schattigste babyartikelen, bij HEMA vind je het allemaal en dat tegen zeer scherpe prijzen!

© Hema.be

Wees voordelig uit met een breed assortiment
Nergens heb je meer keus tegen voordelige prijzen dan bij HEMA. Zowel in de winkels als online. HEMA heeft een ruim assortiment aan kleding voor volwassenen en kinderen en een uitgebreide babyafdeling. Daarnaast laat je bij HEMA inspirerende en originele cadeaus maken met de fotoservice. In de winkel en online vind je ook een ruime keus aan woonartikelen. Bovendien hebben de winkels van HEMA ook een uitgebreid assortiment aan voedingsproducten.

HEMA cadeaubonnen
Met een breed assortiment zoals dat van HEMA is het weleens lastig kiezen. Zeker wanneer je iets zoekt voor een ander. Gelukkig is er dan de HEMA cadeaubon die je aan iemand kunt schenken. Met deze cadeaubon kan in alle winkels van HEMA worden afgerekend.

Korting- en winacties
HEMA organiseert regelmatig acties of spellen waarmee je korting kunt verdienen. Kijk op de website voor de meeste actuele acties en wees zo nog voordeliger uit bij het shoppen.

Doe inspiratie op
Elk seizoen zorgt HEMA er weer voor dat jij er volgens de laatste modetrends bij kan lopen of dat je huis is ingericht volgens de meest actuele modetrends. En dat tegen zeer voordelige prijzen. Via de website doe je inspiratie op via door HEMA zorgvuldig geselecteerde items.

HEMA is duurzaam
HEMA gelooft in duurzaamheid. Daarom wordt tijdens het productieproces altijd gezocht naar duurzame alternatieven voor grondstoffen. Hierbij wordt nagedacht over de impact voor mens en dier. Alle ruim 30.000 producten van HEMA worden gemaakt onder het eigen label en waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen om het milieu te sparen. Ook probeert HEMA voortdurend om verbeteringen aan te brengen in de productontwikkeling.

Extra tips!

Bestel veilig online
Je koopt de producten van HEMA veilig online. Aankopen kun je afrekenen via bankoverschrijving, creditcard of Paypal. Bestel je voor 21:00 uur, dan heb je de bestelling binnen twee tot drie werkdagen thuis. De verzendkosten bedragen 4,50 euro maar zijn vanaf 25,00 euro gratis. Je kunt een online bestelling ook in een HEMA winkel bij jou in de buurt ophalen. Ben je niet tevreden en wil je iets retourneren of ruilen? Hier heb je 30 dagen de tijd voor. Retourneer je een online bestelling, dan vergoedt HEMA bovendien de kosten van het terugzenden.

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen
Met de nieuwsbrief van HEMA ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en kortingsacties. In de folder vind je bovendien de meest actuele aanbiedingen. Deze brochure blader je wanneer jij wil simpel online door.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *