Rood is hot
De kleur rood wordt altijd gelinkt aan liefde en passie. Ook aan je kledij geeft rood net dat beetje meer. Het geeft een sexy toets aan je outfit. Inspireer je alvast op deze ideetjes:

©pexels.com
  • Een lange rode jurk in combinatie met hoge (hele hoge!) hakken. Je ziet er niet alleen enorm sexy uit, je straalt tevens elegantie uit. Bovendien zal je opvallen, dat staat vast! Draag deze outfit op feestjes! Ben je geen zelfzeker iemand, draag dit dan niet.
  • Rode accessoires doen het ook heel goed. Dit kan van alles zijn: rode schoenen, een rode handtas, felrode nagels, een leuk rood sjaaltje, een opvallend juweel… Je valt er niet te veel mee op en toch is het bijzonder mooi.
  • Wil je de nieuwste trends achterna, draag dan een rode (jeans)broek. In het geval dat je voor jeans gaat, kies dan ook voor een skinny model. Het lijkt op het eerste gezicht moeilijk te combineren met andere kledingstukken, niets is minder waar. Draag hakken voor het mooiste effect te bekomen!
  • Rode vestjes op leuke zomerjurkjes scoren ook heel goed. Je straalt er klasse en pit mee uit. Let er wel op dat je de juiste tint kiest, want niet elke rode tint past bij een jurk met print.


Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *