5 redenen waarom je beter kiest voor strijkvrije hemden
1. Strijkvrije hemden zijn tijdbesparend
Zoals je al uit de naam kunt afleiden zijn deze hemden geheel strijkvrij. Sterker nog, bij de meeste soorten wordt het zelfs met klem afgeraden om ze überhaupt ooit te strijken. Na het wassen hang je ze gewoon netjes uit aan een hangertje. Trek of veeg ze daarna even in model en laat ze rustig drogen. Zodra ze droog zijn zal je zien dat ze er perfect toonbaar uitzien. Je kunt je strijkvrije hemd in principe direct na het drogen weer aandoen en vervolgens op weg gaan naar je meeting of feest. Je zult versteld staan van hoeveel tijd je hiermee bespaart, nu je niet meer hoeft te strijken.

© Pexels.com

2. Strijkvrije hemden blijven gedurende de hele dag mooi
Gedurende de werkdag zit je vaak in dezelfde houding. Onder meer door het zitten in je bureaustoel zouden hierdoor bij een traditioneel hemd allerlei kreukels ontstaan. Het strijkvrije hemd is echter zo behandeld met een coating dat kreukels geen kans krijgen. Je hemd blijft op deze manier de hele dag mooi in de plooi en ook aan het einde van de dag zit hij nog perfect.

3. Strijkvrije hemden zijn heerlijk ademend
De strijkvrije hemden die tegenwoordig worden vervaardigd zijn gemaakt van hoge kwaliteit katoen. Hierdoor zijn ze heerlijk ademend en houden ze je lichaam op een aangename temperatuur. Ook in spannende of hectische situaties wanneer je flink zweet zal dit geen vat op je hemd krijgen. Als gevolg hiervan zal je strijkvrije hemd niet zo snel gaan stinken en kun je dus volstaan met een wasbeurtje minder.

4. Strijkvrije hemden zijn ook op reis erg handig
Of je nu op zakenreis gaat of juist op een heerlijke ontspannende privévakantie, een setje strijkvrije hemden is altijd onmisbaar in je koffer. Door strijkvrije hemden mee te nemen kom je altijd prachtig en verzorgd voor de dag en zal je een verpletterende indruk maken op iedereen die je op je bestemming tegenkomt. Een strijkvrij hemd kun je bovendien ook prima dragen tijdens de reis zelf. Zoals gezegd zorgt het speciaal gecoate katoen van het hemd er immers voor dat hij op ieder moment netjes en kreukvrij blijft. Ook als uitstapt na lang in de auto of het vliegtuig te hebben gezeten ziet je hemd er nog net zo uit als toen je hem aandeed.

5. Strijkvrije hemden zijn steeds beter verkrijgbaar
Steeds meer merken beginnen een lijn van strijkvrije hemden. Je kunt dus op steeds meer plaatsen terecht voor dit type gebruikersvriendelijke hemden. Het mooie is dat naast de luxere merken ook veel goedkopere merken strijkvrije hemden aanbieden. Hierdoor zijn ze voor meer mensen betaalbaar en wordt de drempel om je garderobe er mee aan te vullen alsmaar kleiner. Ben je zelf op zoek naar betaalbare strijkvrije hemden van de beste kwaliteit? Dan kun je deze zowel op vele webshops als in fysieke kledingwinkels aanschaffen.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *