Herfstinspiratie nodig? Check de nieuwe collectie van Lolaliza!
Met de herfst voor de deur is het uitkijken geblazen naar wat modeketens dit najaar voor hun klanten in petto hebben. Welke kleuren blijven in maar welke verdwijnen onherroepelijk van het toneel? Valt er nog iets te recupereren uit de vorige herfst-wintercollectie zonder dat je daarbij je goede naam als stijlicoon verliest? En welke pasvormen kunnen we verwachten? Zoveel vragen, zoveel onzekerheden. Maar een ding staat wél vast: zie je door het modebos de bomen niet meer? Hou dan het inspiratiepalet van LolaLiza bij de hand en laat je door haar ontwerpers de weg wijzen. Zo loop je nooit het risico om er niét goed uit te zien. Ontdek hier hoe je een volledige herfst lang kunt schitteren!

© Media Mania

Mode van Belgische bodem

LolaLiza is een bekend Belgisch modemerk dat tot doel heeft elke vrouw te laten stralen. Haar collecties worden dan ook steeds gekenmerkt door stijlvolle en soms zelfs gedurfde ontwerpen. Meisjes, mama’s, oma’s: bij LolaLiza kunnen alle generaties terecht voor duurzame en steeds betaalbare fashion. Hippe retro-elementen en befaamde classics wisselen elkaar af in de steeds sprankelende collecties. Hoewel de LolaLiza-stores tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld van grote en middelgrote steden, werd deze keten pas na het millenniumjaar opgericht. Vandaag, zestien jaar na de opening van de eerste zeven vestigingen, is LolaLiza een bloeiend bedrijf met meer dan honderd winkels in zowel binnen- als buitenland.

Weg met kleurcodes

Aanstaande herfst wordt de somberheid van vallende bladeren en grijze wolken doorbroken met de frivole snoepjeskleuren van LolaLiza. Vooral oudroze blijft het bijzonder goed doen in deze collectie, maar ook andere lichte tinten blijven in. Draag je lichtroze stuks in combinatie met diepblauwe kleuren om een gewaagd effect te creëren dat niet blijft hangen in de vorige trends. Ook grijs, niet de tint van regenwolken maar van high fashion, is opnieuw een echte topper. Wil je een gracieuze en kokette uitstraling? Kies dan voor de grijze en roze kleuren die je een op en top vrouwelijke look geven. Mag het wat stoerder zijn? Dan kun je de lichte kleuren het best combineren met donkerblauwe of zelfs zwarte stuks. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een stoer uitziende stof, zoals (kunst)leder of jeans.

Speelse sierlijkheid

De combinatie van frivole en stoere accenten zet zich voort in de modellen waar LolaLiza komende herfst mee uitpakt. Denk aan kanten kraagjes, satijnen stoffen en tule rokjes die perfect samengaan met sweatshirts en leren jassen. T-shirts met prints geven je outfit net dat tikkeltje meer cachet dat je gegarandeerd laat blaken van zelfvertrouwen. Een grappig en speels accent zijn de geborduurde oogjes die in verschillende ontwerpen terugkomen. Een shirt wordt daardoor net wat eleganter terwijl een rechte jurk er meteen wat ludieker uitziet. Het hoeft deze herfst dus allemaal niet zo serieus te zijn. Origineel zijn ook de jassen, jurken en bloezen met zogenaamde trompetmouwen. Deze soort mouwen zorgen voor een zowel klasse- als karaktervolle uitstraling.

Modieus de herfst ingaan doe je dus met behulp van LolaLiza!Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *