Betty Barclay: Back to Work!
Een Duits succesverhaal

Betty Barclay is van zijn roots in Duitsland uitgegroeid tot een vaste waarde in de wereld van de damesmode. De collecties zijn in meer dan 60 landen te verkrijgen via meer dan 4000 verkooppunten. Je vindt de stukken in eigen winkels, maar ook in de betere grote kledingwinkels die verschillende merken presenteren.
Betty Barclay staat voor onvoorwaardelijke klasse met oog voor actuele trends op internationaal modevlak. Als geen ander weet Betty Barclay de hedendaagse mode te combineren met tijdloze stukken om zo een gesofisticeerde look te creëren. Duizenden vrouwen wereldwijd zijn reeds overtuigd en zien er dag in dag uit fantastisch uit dankzij de verschillende collecties die dit merk te bieden heeft!

© Media Mania

Het geheim achter Betty Barclay’s tijdloze klasse

De kracht van Betty Barclay zit in de zorgvuldige samenstelling van wat hot is op modevlak en ontwerpen die nooit uit de mode zullen gaan. De stoffen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en soepelheid, zodat ze aanvoelen als een tweede huid. Met veel oog voor detail en een goede afwerking is elk stuk gemaakt om jouw garderobe jarenlang op te fleuren.
Ook aan variatie is er geen gebrek. Comfy jumpsuits, speelse topjes of stijlvolle rokjes: Betty Barclay levert voor ieder moment de gepaste kleding. De collecties doen bovendien steeds heel vrouwelijk aan en halen het beste uit jouw figuur op een stijlvolle manier naar boven.
Expertise, klasse, kwaliteit en verfijndheid zijn slechts enkele sleutelwoorden die het karakter van deze Duitse kleding weerspiegelen. Geen wonder dat Betty Barclay het tot één van de marktleiders geschopt heeft op zowel nationaal als internationaal vlak!

Back to work met Betty Barclay

Ben je op zoek naar een professionele look die toch eigentijds is en perfect beantwoordt aan de wensen van de hedendaagse moderne vrouw? Dan ben je bij Betty Barclay aan het juiste adres. In de Back To Work collectie staan comfort en klasse centraal. Met veel aandacht voor detail samengesteld én met maximaal draagcomfort, speelt het merk perfect in op de noden van de werkende vrouw.

De basics in de collectie zorgen voor een solide basis voor je look, die je naar hartelust kan verfijnen met de meer opvallende stukken, die de trends van het moment volgen. Het resultaat zal steeds professioneel ogen! De veelzijdigheid die van jou gevraagd wordt in je beroepsleven, vind je immers ook terug in deze collectie. Geen saaie mantelpakjes, maar elke dag opnieuw een boeiende look die jou zal laten stralen op de werkvloer. Met een outfit van Betty Barclay weet je gewoon dat je jaren goed zit!Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *