De 5 beste strijkijzers in 2019 bij MediaMarkt
Er is niets zo vervelend als kleding die gekreukeld de wasmachine verlaat. Dan heeft u het liefst een goede strijkijzer die uw kleding weer in perfect vorm laat stralen. Hier vindt u een overzicht van de 5 beste strijkijzers van MediaMarkt die u hierbij zullen helpen.

© Pixabay.com

PHILIPS GC4516/40
Een van de beste strijkijzers in deze prijscategorie is deze Philips, een zeer veelzijdig product. Door het hoge vermogen van 2400 watt is dit strijkijzer snel op temperatuur en met een stoomuitstoot van 45g/min gaat het strijken zeer soepel en snel. Bovendien regelt het strijkijzer automatisch de stoomuitstoot naar behoefte. Reken daarnaast af met de zeer hardnekkige kreukels dankzij de stoomboost die maar liefst 190g uitstoot. U heeft daarnaast geen problemen meer met kalkaanslag dankzij het zelfreinigende systeem ‘Self Clean’ wat na elke beurt het apparaat schoonmaakt! Meer info vind je hier.

BOSCH TDA5029210
Een veelzijdige strijkijzer met genoeg kracht en mogelijkheden, dat vindt u in dit strijkijzer; Met maar liefst 2900 watt aan kracht is het apparaat snel klaar voor gebruik. Met een gemiddelde stoomuitstoot van 45g/min en een boost van 190g/min heeft u een zeer sterke kandidaat die uw kleding weer helemaal in topstaat strijkt. Het product heeft een 3-in-1 ontkalk-functie waardoor het in goede conditie zal blijven functioneren. Voor de flexibiliteit is er een ruim snoer aanwezig van maar liefst 2,5 meter.

RUSSELL HOBBS 20630-56 Power Steam Ultra
Een van de krachtigste strijkijzers van dit moment in een mooi strak ontwerp, dit product is een echte blikvanger die ook raad weet met uw was. Met een zeer sterke stoomboost van maar liefst 210g/min wordt elke kreukel genadeloos glad gestreken. Met een waterresservoir van 350ml hoeft u ook minder snel bij te vullen. Daarnaast kunt u ruim strijken met de kabel van maar liefst 3 meter.

PHILIPS GC9324/20 PerfectCare Aqua
Wilt u een sterk strijkijzer gebruiken zonder dat u vaak water moet bijvullen tijdens een hele berg was? Dankzij het watereservoir van maar liefst 2,5 liter kunt u zeer lang strijken. Met dit strijkijzer combineert u een krachtige stoomgenerator met veiligheid. Met de gebruikte technologie wordt er namelijk op gelet dat er geen schroeiplekken op uw kleding ontstaan. Naast een hoge stoomuitstoot van gemiddeld 120g/min en sterke boost van 440g/min een winnaar voor de langdurige sessies.

TEFAL GV7556 Express Easy PLUS
Tefal heeft met dit strijkijzer een zeer goed en gebruiksvriendelijk product op de markt gezet. Met een hoge druk van maar liefst 6 bar dringt de 120g/min makkelijk door de kleding en is uw kleding in no-time glad. Daarbij selecteert het apparaat zelf de juiste temperatuur bij de kleding, dat is wel zo veilig om schade te voorkomen. Met een waterinhoud van 1.7 liter hoeft u het reservoir niet snel bij te vullen.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *