Niet alle vrouwen houden van shoppen
Veel mannen zullen hun oren niet geloven bij het lezen van dit artikel. Toch is het waar: ongeveer de helft van de jonge vrouwen shopt niet graag!

© commons.wikimedia.orgEen Brits onderzoek kwam tot dit verrassend resultaat. Het is haast niet te geloven, maar toch waar!

Vooral jonge moeder blijken niet zo’n fan te zijn van het winkelen. Ze vinden niet gemakkelijk kleren die bij hun figuur passen en dit is waarschijnlijk te wijten aan de zwangerschappen. Vrouwen zonder kinderen ondervinden hier niet zo vaak problemen. Als vrouwen zich niet goed in hun vel voelen, gaan ze dus ook minder graag shoppen.

Het meest hatelijke zijn de pashokjes, aldus de ondervraagden. Ook vinden ze dat de meeste winkels zich tot jonge vrouwen richten met een slanke lijn.

Woordvoerster van het onderzoeksbureau Mintel, Michelle Strutton, ziet alvast een gat in de markt. Volgens haar zou het een enorm succes zijn, moesten meer en meer winkels zich richten op jonge moeders en al ietwat oudere dames.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *