4 dingen die je eenzaam doen voelen
We geven het niet graag toe, maar iedereen voelt zich af en toe wel eens eenzaam. We hebben allemaal wel eens een moment in het leven dat we denken dat we er helemaal alleen voor staan en deze zaken kunnen ons dit gevoel geven:

© Pexels.com

Vakanties
Tijdens vakantiedagen besef je het vaakst dat je eenzaam bent. Denk maar aan feestdagen. Iedereen lijkt blij en ontspannen, maar jij hebt dat vreemde gevoel dat je er niet bijhoort. Dit kan zijn omdat jij geen partner hebt in tegenstelling tot je vriendinnen, of omdat je beste vriendin niet aanwezig is…

Wakker worden in het midden van de nacht
‘s Nachts heerst er altijd al een andere sfeer dan tijdens de loop van de dag. Alles wordt net dat beetje mysterieuzer. Je begint na te denken over van alles en nog wat en je krijgt een eenzaam gevoel. Vooral als je alleen in dat grote bed ligt…

Trouwfeesten
Op trouwfeesten krijgen wel eens meer mensen zo’n eenzaam gevoel. Je moet dan de hele dag naar een verliefd koppeltje te kijken en je begint na te denken over je eigen leven dat er misschien niet zo rooskleurig uitziet.

Regen
Regenachtige dagen zijn altijd een domper op ons humeur. Als het zonnetje schijnt, worden we vanzelf wel weer vrolijker.

Wat geeft jou dat eenzaam gevoel?Lees nog meer over:
2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *