Zijn kalende mannen sexy?
Veel mannen hebben er moeite mee als ze merken dat ze kaal aan het worden zijn. Haartransplantaties bij mannen zijn dan ook tegenwoordig een echte trend.

© Pixabay.com

Denk maar aan de Britse voetballer Wayne Rooney die veel geld over had voor dergelijke haartransplantatie. Uit onderzoek blijkt overigens ook dat maar liefst 23 procent van de mannen zich laat verleiden door producten die opnieuw haargroei zouden beloven. Bijna elke man (zo’n 93 procent) zou hetzelfde doen als Rooney moesten ze over even veel geld beschikken.

Toch hoeven mannen zich echt geen zorgen te maken. Wie denkt er minder aantrekkelijk uit te zien met een minder weelderige haardos, heeft het zeker niet bij het juiste eind. Recent onderzoek wijst immers uit dat de meerderheid van de vrouwen een kalende man zeker niet minder sexy vindt dan een man mét haar. Of een man kaal is of net, het heeft volgens vrouwen geen invloed op de aantrekkelijkheid.

Hoe zit dat bij jullie, dames? Vinden jullie een kalende man minder aantrekkelijk? En jullie, mannen, maken jullie zich zorgen om haarverlies?Lees nog meer over:, ,
4 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *