De perfecte look dankzij de nieuwe Eylure wimpers
Pimp je look met lange wimpers

Sommige personen zijn gezegend met natuurlijke volle wimpers. Helaas heeft niet iedereen hetzelfde cadeau gekregen. Hier bieden kwaliteitsvolle valse wimpers een uitstekende oplossing. Je blik wordt op slag een heel stuk zwoeler en eleganter dankzij de subtiele aanvulling op de eigen wimpers. Valse wimpers kan je dragen voor allerlei evenementen zoals een cocktailparty of en uitstap naar het strand. De wimpers zullen je beach look gegarandeerd net dat beetje extra geven. Uiteraard zijn de wimpers eveneens uitermate geschikt voor een casual look. Je kan er zo creatief mee omgaan als je zelf voor ogen ziet.

© Yapadoo

Eylure zorgt voor kwaliteitswimpers

Eylure is een merk dat bekend staat om de duurzame valse wimpers die ze produceren. Het merk bestaat al sinds het jaar 1947 en vandaag de dag is het nog steeds even populair. Eylure biedt een breed assortiment aan valse wimpers aan, geschikt voor elke gelegenheid. Collecties zoals Vegas Nay, House of Holland, Fleur de Force, Rosie Bea en Cheryl vind je bij Eylure waardoor iedereen zeker en vast de gewenste wimpers kan bestellen.

De limited edition Enchanted wimpers van Eylure

Deze nieuwe collectie in de catalogus van Eylure gaat resoluut voor een sprookjesachtige, feeërieke look. De wimpers worden niet alleen geleverd in kleurrijke verpakkingen met een bloemdesign, ook zijn de wimpers zodanig dun dat je gegarandeerd vergeet ze op te hebben. Niemand houdt van zware, logge wimpers dus dat is zeker een prijswaardig kenmerk.

De eerste nieuwe soort wimpers in de limited edition Enhanced collectie van Eylure wordt Jasmine genoemd. Deze vederlichte en zwoele wimpers zien er op zich al heel goed uit maar dankzij een subtiele lijn in de hoeken geven de wimpers jouw ogen de nodige expressie. Daarnaast zijn de wimpers compleet handgemaakt en ook zijn ze herbruikbaar.

Camellia is de benaming van de volgende wimpers. De wimpers zijn iets korter dan de gebruikelijke varianten maar dat maakt ze ook heel subtiel waardoor het amper of niet opvalt dat je valse wimpers draagt. Perfecte toevoeging aan een casual look dus. De wimpers zijn meer dan één keer te gebruiken en tevens handgemaakt.

Als derde is er de Lily soort. De wimpers zijn ontwikkeld met het oog op het festivalseizoen dus ze blijven goed zitten en vervolledigen je festivaloutfit. Natuurlijk valt er soms wel wat regen uit de lucht bij een festival maar dat mag de pret niet drukken. De Lily wimpers gaan erg goed om met water en vallen dus niet zomaar af. Ook deze wimpers zijn helemaal handgemaakt en meerdere keren te gebruiken.

Tenslotte vervoegen de Rose wimpers het rijtje. Zoals de naam doet vermoeden, gaat het hier om een zachte wimper met een zwoel effect. De Rose wimpers worden vooral aangeraden indien je gaat voor smokey eyes aangezien deze stijl perfect accentueren. De wat dikkere wimpers zorgen voor een iets donkerder uitzicht van je ogen wat uiteraard perfect bij jouw kledingstijl kan aansluiten. Zoals de overige wimpers worden ook de Rose versies met de hand gemaakt en zijn ze herbruikbaar.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *