Tips om te stralen hoewel je je niet goed voelt in je vel
De dagen na Kerst en Nieuwjaar kunnen nogal wel eens wat invloed hebben op je uiterlijk. Een beetje te veel alcohol, stress en verkoudheden kunnen je niet altijd even goed bekomen. Toch zijn er enkele trucjes om toch te stralen, ook al zit het je niet erg mee.

© Pexels.com

Gezwollen ogen
Als je last hebt van gezwollen ogen, is het aangeraden om met een extra kussen onder je hoofd te slapen. Geef lichte klopjes met je vingertoppen op de huid rond je ogen. Doe dit van de binnenkant van je ogen naar je slapen toe. Ook kan je twee lepels enkele minuten onder koud water houden. Vervolgens leg je deze even op je gesloten ogen.

Gesprongen lippen en kloofjes aan je neus
Dit kan een gevolg zijn van een stevige verkoudheid. Een vettige crème rond je neus aanbrengen is noodzakelijk in dit geval. Je lippen hebben vaseline nodig. Gebruik geen felle kleurtjes als je lipstick aanbrengt, deze trekken de aandacht naar je lippen!

Droge huid
Scrub de huid zeker niet, dit kan schade toebrengen. Een flanellen doekje is het beste om je huid te reinigen. Een vochtinbrengende crème kan ook helpen. Lauw water is ook veel beter dan een heet bad.

Kapsel
Heb je geen tijd om je haar te wassen. Gebruik in elk geval al niet te veel stylingproducten. Je haar wordt er snel vettig van. Een goede haarspray kan wel al veel doen. Breng aan op de wortels.

Kater
Eet iets voor je wat alcohol drinkt. Ook voldoende water drinken is noodzakelijk. Heb je hoofdpijn? Dan neem je beter paracetamol in plaats van een aspirine. Die laatste kan immers de maag irriteren.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *