Vrouwenpraatjes
Alsof we het nog niet wisten: vrouwen praten veel (maar liefst vijf uur per dag!). Elke dag praat een vrouw immers gemiddeld 298 minuten. Voor ze aan haar werkdag begint, heeft ze er al 17 minuten babbeltijd opzitten. Raar maar waar: het hangt er een beetje van af of de buren vriendelijk zijn of niet. Zo ja, dan slaat ze al graag eens een praatje als ze de brievenbus gaat leegmaken.

© Pexels.com

Toch zijn het de vriendinnen tegen wie vrouwen het meest praten. Het gespreksonderwerp zal ook anders zijn wanneer ze tegenover vriendinnen praten of tegenover hun moeders. De partner krijgt de werkverhalen te horen, maar de pittige details worden dan weer alleen maar aan hartsvriendinnen verteld.

De onderwerpen zijn meestal de volgende: de kinderen, problemen, het liefdesleven, seks, soaps, het gewicht en shopping. Er wordt ook vaak besproken wat men zal klaarmaken als middagmaal en recepten worden ook gretig uitgewisseld. Verder praten ze nog over eventuele cosmetische ingrepen die ze zouden willen laten uitvoeren of op welke celebs ze willen lijken. Wat is jouw lievelingsonderwerp?Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *