Vijf trendy, zomerse kapsels voor je haar
De zomer wordt telkens warmer, waardoor naar buiten gaan bijna onhoudbaar kan worden. Binnenblijven is ook geen optie, dus geven wij je hier een paar goede tips voor een heerlijk, zomers kapsel. Met deze kapsels kan ook jij de hete en zweterige zomer aan! Kijk en lees ze allemaal en maak dan snel je haar klaar voor jouw ultieme zomerkapsel!

© Pexels.com

Rommelige knot

De rommelige knot in je haar is ideaal als je wakker wordt met een typisch, slechte haardag. Gebeurt dit jouw weleens? Maak je dan geen zorgen meer en creëer de ultieme, rommelige knot in je haar door simpelweg een hoge staart te maken die je vervolgens in twee of drie stukken verdeelt. Verdeel deze stukken ook weer in twee en zet het lekker rommelig vast met wat schuifspelden. Hierna kan je nog wat plukjes lostrekken aan de voorkant voor een ultieme, casual look.

Knot aan de zijkant

De knot aan de zijkant is ook een mooi, stijlvol kapsel. Haal hiervoor al je haar naar een zijkant van je hoofd. Kies de zijkant die jouw het beste staat en maak daar een staart, die je vervolgens tot een knot draait. Het hoeft niet onwijs netjes te zijn, een paar, losse plukjes kunnen het zelfs nog mooier maken. Je kunt ook een paar plukjes aan de voorkant lostrekken, om je mooie gezicht te accentueren.

Visgraatvlecht

De visgraatvlecht is een heerlijke tijdloze trend voor je haar. Het duurt maar even en het ziet er mooi uit. Je haar zit netjes en veilig verwerkt, waardoor het ideaal is voor een warme zomerdag. Het kost misschien een beetje oefening voor je het door hebt, maar dan heb je ook wat. Het is makkelijk om je haar in een visgraatvlecht te verwerken, wanneer je niet precies weet wat je met je haar aanmoet die dag. Dit werkt erg goed met Indiaas haar, maar ook met Europees haar kan je hiervan een succes maken.

Klassieke Chignon

De klassieke Chignon is enorm geschikt voor Indiaas haar, maar natuurlijk kan iedereen ermee aan de slag. Voor de mooie, klassieke chignon bind je je haar vast in een gewone, lage staart. Vervolgens sla je de staart dubbel en zet je hem aan de onderkant vast. Hierna zet je de Chignon nog even extra vast met een paar schuifspeldjes. Hou het rustig en geniet van een klassieke haarstijl.

Knot bovenop

Voor een echte glamour avond uit, waarbij je volledig mag uitpakken met een echte jurk past de knot bovenop heel goed. Kam al je haar naar boven en let erop dat het mooi strak en netjes is. Dan draai je het geheel tot een nette knot die je met wat schuifspeldjes goed vast kan zitten. Hierna spuit je er nog wat haarlak over en je stijlvolle look is klaar. Helaas kan er bij dit kapsel wel een vervelende bijwerking optreden, namelijk hoofdpijn. Vooral als je de knot urenlang vol moet houden en met lang, dik haar loop je een groot risico om last te krijgen van hoofd en haarpijn.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *