Body Fantasies verwelkomt een nieuwe generatie body mists
Het effect van geur op jouw leven valt niet te onderschatten. En toch is dat exact wat we bijna automatisch altijd doen. Een lekker fris geurtje op doen maakt nochtant een wereld van verschil. Denk er zelf maar eens even over na: iemand die lekker ruikt die schrijf je toch heel wat meer positieve kwaliteiten toe dan iemand die gewoon stinkt? Maar hoe zorg je ervoor dat je altijd en overal fris geurend voor de dag komt? Daar kunnen de body mists van Body Fantasies zeker en vast bij helpen.

© Body Fantasies

Body Fantasies
Body Fantasies is een dochteronderneming van PDC Brands. Dat zegt je misschien niet veel, maar het is wel één van de snelst groeiende beauty bedrijven ter wereld. De specialisatie van body Fantasies zijn de heerlijk geurende body mists. Authentieke geuren met persoonlijkheid die gericht zijn op jonge, speelse en flirterige vrouwen die vooruit willen in het leven. Geuren die passen bij jouw levensstijl.

Body Mists
Body mists zijn bedoeld om gesprayed te worden over het hele lichaam. Ze zijn licht van textuur, maar het effect is niets minder dan langdurig te noemen. Dat heeft alles te maken met aanwezige olie-extracten en een grote concentratie parfumolie. Het mag dan ook duidelijk zijn dat je te maken hebt met geuren van topkwaliteit. Perfect om te gebruiken als finishing touch van jouw make-up routine. De nieuwe body mists zijn 5 verkwikkende geuren die beschikbaar zijn in kleurrijke, handige flesjes. Flesjes die perfect in jouw handtas passen en op zichzelf al de aankoop waard zijn. Wil jij je nog aantrekkelijker voelen dan je al bent? Kies dan voor één van de vijf body mists met catchy namen en een herkenbare kleur en geur. Er is voor elk wat wils!

De geuren
– Pink Vanilla Kiss Fantasy
Voor de vrouw die houdt van een beetje fun en graag eens lekker wild doet. Laat je meeslepen door de zoete en verfrissende geur. Geïnspireerd op een vrolijke en zorgeloze levensstijl: instant happiness in een leuk flesje. Wat wil je nog meer?

– Pink Sweet Pea Fantasy
Mag het leven, nee MOET het leven, voor jouw één groot passioneel festijn zijn? Dan is deze geur helemaal geknipt voor jouw filosofie. De heerlijke fruitcombinaties verleiden jouw zintuigen tot ze barsten van de passie. Een uitgesproken vrouwelijke geur met fruitige toetsen.

– Japanese Cherry Blossom
Zou je jezelf beschrijven als een hopeloze romanticus? Dan is de Japanse Cherry Blossom geur de perfecte weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. Op basis van de sierlijke bloemblaadjes van de bekende Japanse kerselaar barst deze geur van verlangen en charme.

– Twilight Mist
Wie houdt er nu niet van een tikje mysterie? Laat je volledig hypnotiseren en meeslepen door deze romantische, verleidelijke geur. Kiezen voor Twilight Mist is kiezen voor een ontdekkingsreis, voor een geur die zijn geheimen niet volledig prijs geeft.

– Vanilla
Sta jij relaxt in het leven? Laat je dan meeslepen door deze zoete en fruitige geur met rijke noten. Exact wat je nodig hebt om een zware dag te overleven.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *