Season Bags
Als vrouw ben ik natuurlijk dol op schoenen én tassen. Een nieuwe zomerjas, een nieuwe zomertas. Of twee, of drie… met de online shop van Season Bags slaag ik zeker voor leuke, hippe en trendy damestassen. Vlijmscherp geprijsd.

© pixabay.com

Outfit
Met het wisselen van de seizoenen verandert ook mijn garderobe. Een tas is natuurlijk een onmisbaar accessoire geworden en maakt mijn outfit af. Volgens sommigen geldt dat je pas goed gekleed bent, als je tas en kleding feilloos op elkaar zijn afgestemd. En zo ervaar ik dat ook! Ik heb en wil dus veel verschillende tassen. Maar niet al te veel geld uitgeven… en daar heb ik nu met de site www.seasonbags.nl iets op gevonden.

Leerhoofdstad
De collectie is geïnspireerd op de laatste mode uit Milaan, Florence en Rome. Dus trendy seizoenstassen van hoogwaardig leder. Met tassen voor ieder seizoen – grotendeels afkomstig uit ’s werelds leerhoofdstad Florence – is dit een winkel die gebookmarkt zou moeten worden door iedere vrouw!

Koerierstas
Mijn oog is nu gevallen op de vrolijk gekleurde TENZ | The Dutch Bag. Alleen te koop bij Season Bags en geheel vervaardigd in Nederland. Deze koerierstas is gemaakt van oersterk PVC, kan vergroot worden door het binnenwerk open te klappen en heeft transparante folie aan de voorzijde. De ene dag plaats ik hier een foto van mijn kids achter, de andere dag steek ik de cover van een magazine voor het raampje om zo mijn TENZ te personalizen.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *