Iets voor jou? Chantelle zet schoonheid in beweging
Elegante verleiding met Chantelle!

De Herfst-Winter collectie waar iedereen al een hele zomer naar uitkijkt is eindelijk uit! De Herft-Winter collectie van Chantelle is duidelijk geïnspireerd op de onafhankelijke, elegante en zelfverzekerde vrouw uit 2017. Chantelle weet net als elk jaar de schoonheid en gratie van het vrouwelijke lichaam weer te geven in haar prachtige collectie. Dankzij de jaren ervaring van het merk weet Chantelle hoe ze vrouwelijke lingerie voor de moderne vrouw met perfecte ondersteuning kan bieden.

© Chantelle

Dagelijks elegant comfort

Heb je een job waarin je veel beweegt? Of draag je graag een sexy maar comfortabele lingerie waarin je je goed voelt? Dan pas jij zeker bij de nieuwe lijn Le Marais! Le Marais is een must onder elke outfit! De lichte kant zorgt voor een comfortafel gevoel zowel dag als nacht. Deze lijn is beschikbaar in verschillende modellen zodat het past bij jouw lichaamsvorm.

Bralete, dé trend to have!

De bralete, terug van weggeweest. Met everyday Lace en Aeria herinterpreteert Chantelle de grote huidige trend. Zie je graag een kanten rug? Of hou je eerder van een combinatie met verfijnd materiaal en tule? Chantelle heeft voor elk wat wils. De braletes, zowel vrouwelijk als comfortabel met een delicaat uitzicht. Perfect voor de moderne vrouw!

Innovatie met Saint-Michel

Chantelle’s nieuwe innovatie perfectioneert alle kleine imperfecties met Saint-Michel. Ben jij op zoek naar een bh die volledig onzichtbaar is onder je kleding? Zoek je een zacht en glad silhouet waarin je je comfortabel, maakt niet uit welk kleedje je draagt? Dan zit je helemaal goed met deze geruststellende snit en een mix van netpatronen die de nieuwe lijn Saint-Michel een moderne look bezorgen.

Chantelle handtekent haar nieuwe lijn

We kunnen niet hard genoeg benadrukken hoe deze Herfst-Winter Collectie van Chantelle de moderniteit van de hedendaagse vrouw weergeeft. Het jaar in stijl afsluiten, Chantelle weet hoe het moet. Babylone en Luxembourg tonen een gedurfde, verfijne en verleidelijke look met een grafische en vrouwelijke stijl. Wil je je graag laten verwennen? Of gewoon jezelf verwennen? Chantelle creëert deze uitzonderlijke must-have’s voor een glamourous body. Dankzij de elegantie en de eigentijdse lingerie die Chantelle presenteert, ontplooi je geheel je eigen stijl. Seizoen na seizoen ontdekt en herontdekt Chantelle nieuwe collecties met haar eigen stempel om de eigenheid van de moderne vrouw naar boven te brengen.

Ben jij op zoek naar die lingerie die jouw zelfs in de meest ongemakkelijke kleding comfortabel en sexy doet voelen? Surf dan nu naar de website van Chantelle en schaf je die heerlijke nieuwe Herfst-Winter collectie aan!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *