Welke bikini kies jij?
Als het begint te zomeren zitten vrouwen nog meer in met hun uiterlijk dan anders. Ze willen er zo goed mogelijk uitzien, omdat ze er zo stralend mogelijk moeten uitzien in hun bikini’s.

© Pexels.com

Je lichaamstype moet je zeker in je achterhoofd houden, als je een bikini koopt. Hier enkele tips:

  • Als je een kleine boezem hebt, kan je elke bikini kopen. Alles is als het ware op je lijf geschreven. Kies bijvoorbeeld voor een triangel- of bandeaubikini. Elk motiefje past en ook de bijhorende tierlantijntjes (zoals strikjes) mogen zeker niet ontbreken.
  • Heb je een vollere boezem, kies dan zeker voor een beugelbikini. Ook een haltermodel is ideaal. Bandeaubikini’s laat je beter voor wat ze zijn, ze geven immers geen steun en ogen ook niet mooi.
  • Heb je brede heupen, kies dan niet voor een te grote bikinibroek. Ga voor een model dat goed aansluit. Perfect is een neutraal broekje met een opvallend topje.
  • Ben je onzeker wat je buik betreft? Geen probleem: de tankini biedt de oplossing. Een tankini bestaat uit een langer bikinitopje en is nog elegant ook.

Onthoud deze raad: wil je liever echt gaan zwemmen eerder dan wat rond te flaneren? Dan is een badpak nog steeds de beste aanrader. Vergeet niet dat badpakken de dag van vandaag ook heel erg sexy kunnen zijn!Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *