Hoe laat je een brede neus smaller lijken?
Maak je je druk om de grootte van je neus even vind je hem te breed? Wij laten je hieronder de beste beautytips zien om de vorm van je neus visueel anders te laten lijken.

© pxhere.com

Een brede neus contouren
Er is geen betere manier om je neus smaller te laten lijken dan met een paar make-up trucjes. Contouren wordt het meest gebruikt om je minst voordelige punten te camoufleren en andere plekken te laten opvallen. Hieronder laten we je stap voor stap zien hoe je dit kan gebruiken om je neus smaller te laten lijken:

1. Hydrateer je huid met een moisturizer en breng daarna een primer aan, zodat je make-up langer blijft zitten.
2. Breng je normale foundation aan op je gezicht. Dit is het best als deze mat is, omdat make-up die je gezicht laat glanzen je neus nog meer laat opvallen.
3. Neem een foundation die 1 of 2 tinten donkerder is dan je gewone foundation. Smeer een beetje op een kwast en zet aan beide kanten van je neus een verticale lijn van het begin van je wenkbrauw tot aan je neusvleugels. Smeer de foundation uit, richting je wangen.
4. Breng een beetje beige concealer aan op de brug en het puntje van je neus en smeer dit uit. Probeer dit niet te mengen met de donkere foundation.

Leid de aandacht af van je neus.
Een andere techniek om je neus smaller te laten lijken is de aandacht te trekken naar andere delen van je gezicht, zoals je ogen of lippen. Je kan dit bijvoorbeeld doen door smokey eyes of felle lippenstift. Breng als laatst een beetje rouge aan op je jukbeenderen, het midden van je voorhoofd en je kin.

Een andere optie om de aandacht van je neus te halen is mooi gevormde wenkbrauwen. De harmonie van een gezicht wordt voor een groot deel bepaald door je wenkbrauwen. Zorg er daarom voor dat de vorm van je wenkbrauwen past bij de vorm van je gezicht. Als je de ideale vorm hebt gevonden moet je wel onthouden dat het verwijderen van haar op dit deel van je gezicht niet makkelijk is en dat je hier voorzichtig mee moet zijn. Let er op dat je niet te veel weghaalt.

Haarstijlen om een brede neus te verbergen.
Wist je dat je haar ook kan helpen om je brede neus te verbergen? Als je een haarstijl kiest die de attentie van het midden van je gezicht weghaalt, dan valt de vorm van je neus minder op. Het best is om te kiezen voor een haarstijl met een zijscheiding, een lok of lang haar met golven of krullen. Hierdoor zullen mensen meer letten op je haar, dan op je neus. Daarentegen is het belangrijk om erg stijl haar, een middenscheiding en een rechte pony te vermijden. Mocht je verder willen kiezen voor een haaraccessoire, dan kan je het best kiezen om deze aan een kant van je hoofd te plaatsen in plaats van in het midden.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *