De top tien beste liptinten
De producten die je kan gebruiken voor je lippen gaan van een dikke, felle lippenstift tot een transparante, verzorgende balsem. Een liptint zit hier zo ongeveer tussenin. Een mooie, lichte tint op je lippen kan samen met een warme rouge je natuurlijke look versterken. Ook blijft een liptint vaak langer zitten dan een lippenstift of lipgloss, dus je hoeft het niet vaak op te brengen.

© commons.wikimedia.org

Bij het kiezen van een liptint zijn er een twee dingen belangrijk, namelijk een goede basis en de juiste kleur. Liptinten zijn gemaakt om je een natuurlijke glans te geven en frisheid aan je look toe te voegen. Voordat je een kleur kiest, test deze dan altijd, zodat je kan kijken of deze bij je huidskleur past. Het is ook een goed idee om de kleur te testen in combinatie met de rouge die je altijd gebruikt. Ga je voor een natuurlijke look, kies dan voor een kleur die gelijk is aan de kleur van je rouge. Rood past goed bij een lichte huid, oranje of roze bij een olijfkleurige huid en paars bij een donkere huis. Maar er zijn geen vaste regels, dus probeer gerust eens iets uit! Om het je wat makkelijker te maken hebben wij in ieder geval onze 10 favoriete liptinten voor je op een rijtje gezet.

1. Bare Minerals Pop of Passion Lip Oil-Balm
Bare Minerals Pop of Passion hebben een mooie, crème-achtige formule ontwikkelt met jojoba olie, die extreem hydrateert en makkelijk te dragen is.

2. BECCA Tint Lip Shimmer Souffle
Dit product is uitstekend te gebruiken wanneer je op zoek bent naar glans, maar er wel elegant uit wilt zien.

3. Stila Acai Crush Cheek and Lip Tint
Stila’s Acai Crush Cheek and Lip Tint past goed in je handtas en is ook nog eens te gebruiken als een rouge voor een natuurlijke look.

4. SUQQU Creamy Glow Lipstick Moist
SUQQU’s Creamy Glow lippenstift zijn perfect wanneer je op zoek bent naar een mooie, zuivere afwerking met het gevoel van een balsem.

5. Benefit Posiebalm
De balsems van Benefit zijn verkrijgbaar in vier tinten. Ze zijn makkelijk aan te brengen en verrijkt met mangoboter. Heerlijk!

6. Origins Kiss Zing
Origins Kiss Zing heeft een uitgebreid assortiment met felle kleuren als je voor een wat uitdagende look gaat.

7. Clarins Instant Light Balm Perfector
Clarins Instant Light Balm Perfector zorgt voor vollere lippen door middel van shea, vitamine E en natuurlijke peptiden.

8. Butter London Lippy Tinted Balm
Butter London Lippy Tinted Balm voelt als een lippenstift, maar heeft het verzorgende van een balsem. Dit product kan je altijd gebruiken, omdat je de kleurintensiteit op kan bouwen.

9. Burberry First Kiss
Burberry First Kiss is perfect wanneer je op zoek bent naar wat meer gloss. Dit is een luxe lipproduct die je dagelijks kan gebruiken.

10. Maybelline Baby Lips Peach Kiss
Maybelline Baby Lips heeft een subtiele kleur en staat fantastisch.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *