Hannah beauty producten
Ik heb laatst een geweldige gezichtsbehandeling gehad in de beautysalon met producten van hannah. Het resultaat was verbluffend, mede dankzij de speciale hannah bindweefselmassage. Nu wil ik al die perfecte beauty producten heel graag hebben!

©pixabay.com

Goed uit
Zodra ik in de salonstoel lag voelde ik mij geweldig (er zijn salons met hannah behandelingen zowel in België als in Nederland). De huidcoach vertelde mij met plezier over mijn huid en de hannah producten. ‘Pamperen’ maar denk ik. Ik voelde mijn huid werkelijk het gebrek aan vocht opnemen… ofwel hydrateren. Aan het eind ging de hannah huidcoach over op een heel speciale bindweefselmassage in mijn gezicht. Ik schrok even… maar wat een resultaat zag ik daar in de spiegel! Het bleef niet ongezien, want twee willekeurige moeder op het schoolplein zeiden die middag dat ik er zo goed uitzag en dat ik zo bruin was (en dat voor een roodharige!).

Producten
Er is een scala aan hannah (inderdaad, een ‘h’ en geen ‘H’) beauty producten. Ik pik er een paar interessante uit, waar ik nu voor spaar om aan te schaffen. Het is namelijk niet erg goedkoop… maar ook niet schreeuwend duur hoor!

De productlijn biedt met het Hydro Mask, de nieuwe Clear Sparkling Spray en het Vitamin Complex een aantal optimaal hydraterende formules.

  • hannah Hydro Mask, hét ideale after sun masker voor de huid die snakt naar vocht! Het hannah Hydro Mask is ideaal als intensieve after sun verzorging voor het gezicht, de hals en het decolleté!
  • hannah Clear Sparkling Spray, één van vier producten uit de nieuwe `eco´ hannah Clear lijn. Resultaat: een tintelfrisse, natuurlijke sprankeling. Bovendien, de spray bevat een uitzonderlijk hoog gehalte Aloë Vera.
  • hannah Vitamin Complex kun je een zomerse vitaminecocktail noemen, voor maximaal vochtbehoud.

´hannah laagjesmethode´
De huidcoach vertelt meer over hannah: “Naast de intensief huidverbeterende behandelingen, staat het merk hannah bekend om haar doeltreffende ´laagjesmethode´ van het ´hannah stappenplan voor huidverbetering´. Hierbij wordt na het gebruik van het hannah Hydro Mask eerst de hannah Clear Sparkling Spray aangebracht, alvorens een huidverbeterende hannah crème wordt aangebracht. Dit zorgt voor een verhoogd transport van belangrijke werkstoffen uit huidverbeterende hannah producten. Hierdoor is er beduidend minder van de huidverbeterende crème nodig, omdat deze spray reeds zorgt voor o.a. een goed vochtniveau van de huid.

Na het aanbrengen van een huidverbeterende hannah crème (al naar gelang het huidtype is er een keuze uit diverse hannah producten), kan bijvoorbeeld het hannah Vitamin Complex royaal over het gehele gezicht verneveld worden. Deze stap zorgt ervoor, dat de huid de huidverbeterende hannah crème beter en vooral langduriger in de huid wordt vastgehouden.

Het resultaat van deze ´laagjesmethode´? Een optimaal verzorgde en zeer langdurig gehydrateerde huid die soepel en met een goede weerstand kan genieten van al het goede dat de zomer brengt!” Ik ben overtuigd, absoluut!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *