Je goed kleden met een klein budget: vijf tips
Iedereen wil goed voor de dag komen, maar niet iedereen heeft voldoende budget om dure kledingstukken en modeaccessoires aan te schaffen. Wil jij er ook altijd representatief, chique en trendy bij lopen, maar heb je niet voldoende geld om regelmatig dure kledingstukken te kopen om jouw garderobe uit te breiden? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want je kunt je ook goed kleden zonder een dikke portemonnee. Hoe je dit doet, lees je in de vijf tips in dit artikel.

© Pixabay.com

Tip 1: koop diverse basics
Basics zijn kledingstukken die je met diverse andere kledingstukken kunt combineren. Denk hierbij aan een eenvoudige witte blouse van katoen, maar ook aan representatieve t-shirts in basic kleuren en nette truien die je met diverse andere kledingstukken kunt combineren. Basics zijn niet duur, maar de kledingstukken zien er wel altijd netjes uit en zijn eenvoudig met diverse andere kledingstukken te combineren tot een complete outfit.

Tip 2: koop basic kledingstukken voor speciale gelegenheden
Dat je geen saai wit t-shirt aan wil doen naar dat ene bijzondere feestje, is logisch. Om ervoor te zorgen dat je er op een feestje ook altijd goed uit ziet zonder veel geld uit te geven, kun je basic feestkleding kopen. Een echte klassieker is ‘the little black dress’, ofwel het korte zwarte jurkje dat iedere vrouw in haar kast zou moeten hebben. Een zwart jurkje doet het altijd goed en hoeft helemaal niet duur te zijn.

Tip 3: maak slim gebruik van de solden
In de solden worden de kledingstukken van de duurste, meest trendy en mooiste merken flink goedkoper. Winkel je de nieuwe items voor jouw garderobe in de solden, dan kun je de mooiste kledingstukken van de beste merken voor een lage prijs aanschaffen. Dit betekent dat je de mooiste kleding draagt, zonder over je budget heen te gaan.

Tip 4: investeer in zwarte pumps
Zwarte pumps kunnen gecombineerd worden met een eenvoudige spijkerbroek, maar gaan ook prima samen met dat ene zwarte jurkje dat je hebt gekocht voor een feestje. Pumps zijn helemaal niet duur, maar ze maken je outfit wel meteen af en helemaal compleet. Je kunt in pumps van een wat duurder merk investeren, maar de pumps van goedkopere merken zien er ook vaak goed uit.

Tip 5: gebruik veel accessoires
Accessoires zijn niet duur in de aanschaf, maar kunnen je outfit wel echt af maken. Voeg een mooie ketting toe aan jouw outfit en dat onopvallende zwarte jurkje ziet er meteen heel anders uit. Overigens helpen sieraden niet alleen bij het stylen van jouw outfit, maar maakt een tas ook veel verschil. Door wat meer geld te investeren in een goede tas, ziet je complete outfit er beter uit. En heb je niet zo veel geld om in een nieuwe tas te steken? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want er zijn ook vele tassen te vinden die er goed, trendy en representatief uit zien en helemaal niet zo duur zijn.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *