De Leeuw: een analyse
Met een vurige en zelfverzekerde persoonlijkheid kan het zo goed als onmogelijk zijn te weerstaan aan de charme van de Leeuw. Of het nu gaat om tijd door te brengen met familie en vrienden, het werk of eender wat: de Leeuw gaat heel wat waarde meebrengen.

leeuw

Familie en vrienden
Als één van de meest vrijgevige tekens van de dierenriem zijn Leeuwen trouwe en gastvrije vrienden. Ze zullen er alles aan doen om te helpen zelfs al is dat niet in hun eigen belang. De Leeuw is een sterke, zelfverzekerde persoonlijkheid die iedereen op zijn gemak kan laten voelen. Ze houden er dan ook van om feestjes en events te organiseren. Het logische gevolg? Je zult een Leeuw zelden alleen terugvinden. Hun dichtste vrienden zullen er wel voor moeten zorgen genoeg energie te hebben de Leeuw bij te houden.
Daarnaast zoekt dit teken een sterke verantwoordelijkheidsgevoel in iedereen om hen heen. Als het over familie gaat zal de Leeuw er alles aan doen om hun geliefden te verdedigen. Trouw is dan ook ontzettend belangrijk voor de Leeuw.

Carrière en geld
Een Leeuw is iemand die vooral doet. Ze zullen dan ook altijd te kampen hebben met een drukke agenda. Ze zijn ambitieus, creatief en optimistisch. Een job moet voor de Leeuw niet enkel gedaan worden: het moet zo goed mogelijk gedaan worden. Dit maakt van de Leeuw een dankbare werknemer: ze zullen altijd hun best doen. Desondanks is het voor een Leeuw het beste zijn eigen baas te zijn.

De ideale carrière voor een Leeuw is dan ook eentje als performer. Ook management, politiek en onderwijs zijn goede jobs. Kortom: alles wat te maken heeft met een leidinggevende positie. Leeuwen houden er ook van zich te omringen met mooie spullen: ze zijn een beetje koopziek. Geld, dat is er om uit te geven zou zomaar hun motto kunnen zijn. Ze geven het geld overigens niet enkel aan henzelf uit: een Leeuw zou zijn laatste euro geven om een vriend te helpen. Ze zijn er dan ook van overtuigd dat er altijd meer geld te verdienen is.

Liefde en seks
De Leeuw is een gepassioneerde minnaar. Dit teke is avontuurlijk, leuk en enorm energiek. Een goede partner is voor de Leeuw een partner die de Leeuw toelaat de leiding te nemen en zelfstandig te zijn. Bovendien moet de partner intellectueel meekunnen met de Leeuw of verlating riskeren.

Gezondheid
Gevoelige gebieden voor de Leeuw zijn het hart, de bovenrug en de zijkanten van het lichaam.

Varia
De kleur bij uitstek voor een Leeuw is goud. Hun geluksnummers zijn 1, 4 en 6. Ze komen het beste overeen met Rammen en Boogschutters en het minst met Watermannen. Een ideaal cadeau voor dit teken van de Zodiac is alles wat familie gerelateerd is. Waar ze absoluut niet van houden is kleingeestigheid en gierigheid. Beroemde Leeuwen? Halle Berry, Robert De Niro, Arnold Schwarzenegger, Sean Penn en nog zoveel meer.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *