De Maagd: een analyse
De Maagd is een teken gekenmerkt door een diepe menselijkheid dat zich uit in graag zorgen voor anderen. Buiten zorggevend staat de Maagd ook zeer planmatig in het leven. Iets wat ervoor kan zorgen dat ze alles liever eerst analyseren dan meteen verder gaan met hun leven.

Maagd

Vrienden en familie
Een Maagd is een behulpzame vriend om te hebben. Ze vertonen een echt talent om goede raad te geven en weten hoe problemen op te lossen. Goed voor jezelf zorgen en gezond blijven is iets waar de Maagd als vriend zwaar de nadruk op zal leggen. Toegewijd aan familie zal de Maagd de eerste zijn om ergens bij te springen en mocht er iemand ziek vallen: ze zullen ervoor zorgen. Desondanks staan ze niet bekend als een teken dat graag hun gevoelens uit: ze tonen het liever dan er nodeloos over te palaveren.

Carrière en geld
Analyseren is het sleutelwoord in de persoonlijkheid van de Maagd. Een sleutelwoord dat leidt tot een zeer praktische benadering van het leven. Met een felle interesse in wetenschap en objectiviteit zal de Maagd dan ook snel tot de kern van iedere zaak komen. Iets organiseren of zaken op orde brengen, daar zijn ze onverslaanbaar in.
Het logische gevolg? De Maagd is een perfectionistisch wezen die enorm trots kunnen zijn een job goed gedaan te hebben. De ideale carrière voor dit zorgzaam, planmatig teken is dan ook iets als dokter, leerkracht, schrijver of psycholoog.
Wat geld betreft zijn Maagden spaarzaam. Ze zullen zo min mogelijk geld uitgeven en zo veel mogelijk bijhouden. Het liefst betalen ze ook zo vroeg mogelijk dingen zodat de uitgave al in rekening gebracht kan worden in plaats van later voor een verrassing te zorgen. Ze houden van kunst en versieren ook wel graag hun persoonlijke levenssfeer.

Liefde en seks
De Maagd voelt zich graag nodig door hun partner. Het voorspel zal dan ook voornamelijk plaatsvinden buiten de slaapkamer. Door hun wil om hun tijd te nemen en methodische aanpak zijn Maagden uitstekende minnaars. Ze verkiezen een paar sterke relatief in hun leven dan een stoet verschillende partners. De levenspartners van de Maagd worden gekozen op basis van hoe belangrijk en nodig de Maagd zich in hun leven voelt. Uiteindelijk kan je ze beschrijven als toegewijde partners met een kleine wilde kant.

Gezondheid
Gevoelige gebieden voor de Maagd zijn allemaal verbonden met de maagstreek: lever, pancreas, galblaas, de maag zelf, …

Varia
De kleuren van de Maagd zijn groen en donkerbruin, terwijl hun geluksnummers 2, 5 en 7 zijn. Ze komen het beste overeen met Steenbokken en Stieren en het minst met Vissen. Een ideaal cadeau voor de Maagd is alles wat gezondheid te maken heeft. Ze houden ook van dieren, schoonheid en orde en hebben een hekel aan spilzucht, wanorde en ongelijk hebben. Beroemde maagden? Stephen King, Moeder Theresa, Michael Jackson, Salma Hayek, Prins Harry, Blake Lively, Charlie Sheen en nog heel wat meer.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *