Leuke weetjes over de Stier
De sterke en betrouwbare Stier weet wat het is om de vruchten te plukken van hard werken. Hij is liefhebber van alles wat fijn en mooi is en omgeeft zich dus graag met zijn materiële verdiensten. Hij is een gevoelig en tastbaar sterrenbeeld. Aanraking is erg belangrijk in zowel werk als de romantiek. Zo stabiel en conservatief als de Stier is, is hij de meest betrouwbare van het dierenriem. Hoewel hij soms als koppig wordt gezien, zal hij zijn werk altijd tot in de puntjes afronden zodat alles aan de standaard voldoet. Ze zijn erg creatief en genieten ervan om met de hand een product te maken.

Stier

Vrienden en familie
Het gezin is erg belangrijk voor de Stier. Familiewaarden zijn meestal zo sterk verankerd dat de Stier er alles aan zal doen om hiernaar te leven. Een goed gevoel voor humor en intelligentie maken dit sterrenbeeld tot prettig gezelschap. Stieren worden vaak gevraagd om praktisch advies te geven over hoe bepaalde zaken aan te pakken. Als een Stier eenmaal vrienden maakt, zijn dit levenslange vriendschappen. Veel vriendschappen worden dan ook al in de jeugd gesloten. Stieren zijn loyaal en behulpzaam. Gemaakte beloftes neemt een Stier heel serieus.

De Stier stelt het op prijs om tijd met familie te spenderen. Ze houden van kinderen en zullen als eerste op een familiebijeenkomst zijn. Stieren entertainen graag binnenshuis en houden van een huis vol vrienden en familie als er iets te vieren valt.

Geld en carrière
“Stabiliteit” is ook op dit vlak het sleutelwoord en zijn kernzin is “Ik heb”. Stieren zijn gek op geld en werken hier hard voor. Tijdens het werk is de Stier betrouwbaar, geduldig en grondig. Als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, zullen ze dit idee voltooien ongeacht hoe lang of moeilijk dat blijkt te zijn. Stieren zijn op tijd, in voor bijna alles en vrij ijverig.

Gevoel voor elkaars waarden en normen is voor de Stier een belangrijke motivator. Daarbij komt de waardering voor de beloning van het harde werken. Omdat Stieren zich graag omgeven met hun materiële bezittingen en houden van verfijnd eten en de luxe dingen, is werk erg belangrijk. Werk is het middel om een doel te bereiken, en daar is de Stier zich te allen tijden van bewust.

Stieren zijn een excellente manager van hun geld. Ze betalen hun rekeningen op tijd en hebben spaargeld voor het geval dat. De Stier zal zijn uitgaven goed plannen en hiervoor sparen totdat ze genoeg hebben om te kopen wat ze graag willen. Banen die goed bij dit sterrenbeeld passen zijn het boerenbestaan, de bankwereld, het onderwijs en de bouw.

Liefde en Seks
Als geliefde van de Stier kan je het beste veel geduld tonen. Hij is uitzonderlijk sensueel en aanraking is het belangrijkste onderdeel. Met het overhaasten op dit vlak zal je de Stier nooit kunnen overtuigen. Affectie wordt getoond door materiële zaken; de stier geeft graag cadeaus.
Vrienden van de Stier komen meestal uit dezelfde sociale en intellectuele kringen, zodat hij genoeg uitgedaagd wordt in zijn verlangen naar de betere dingen in het leven.

Weetjes over de Stier

 • Gezondheid: Bij de Stier zijn de volgende lichaamsdelen het meest gevoelig voor stimulatie: de keel, nek, oren, stembanden, schildklier, tong, mond, amandelen en de onderste tanden.
 • Planeet: Venus is voor de Stier de heersende planeet: aardig en harmonieus. De planeet staat voor schoonheid, charme, emotionele contacten, bezittingen, zingen, kunst, cultuur, zoetigheid en het morele karakter.
 • Kleur: De voorkeurskleur is roze.
 • Edelsteen: Smaragd is voor de Stier het belangrijkste gesteente.
 • Geluksgetal: De geluksgetallen van de stier zijn 2 en 8.
 • Gezelschap: Het beste kan de Stier overweg met de Maagd en de Steenbok.
 • Tegenpool: De Stier kan het minst goed overweg met de Schorpioen.
 • Het perfecte cadeau om de Stier te schenken is parfum, gereedschap of iets anders om buiten te gebruiken.
 • Houdt van: buiten zijn, met de handen werken, tijd met familie doorbrengen, ambacht uitoefenen.
 • Hekel aan: instabiliteit, synthetisch materiaal, te veel druk van anderen, binnenshuis zitten.
 • Huis: De Stier is het natuurlijke teken van het tweede huis. In dit huis staat centraal: vrijheid en het verdienen van kennis, bezittingen en innerlijke en uiterlijke middelen.
 • Bekende Stieren: Jack Nicholson, Leonardo da Vinci, Renee Zellweger, David Beckham, Christina Hendricks, Bono, George Clooney, Stevie Wonder, Janet Jackson, Tina Fey, Cher.


Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *