Leuke weetjes over de Waterman
Er wordt een onderscheid gemaakt tussen twee verschillende soorten Watermannen. Een eerste soort kan heel verlegen en stil zijn. De andere groep bestaat uit erg luidruchtige, excentrieke en energierijke mensen. Deze beide groepen zijn ondanks hun verschillen allebei denkers die graag anderen helpen. Daarnaast beschikken zij over de bijzondere kwaliteit om dingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken, wat hen ook uitstekende probleemoplossers maakt. Hoewel ze erg op de energie rondom hen gesteld zijn, vinden ze het ook belangrijk om een stap terug te zetten om zichzelf te bezinnen. Het sleutelwoord bij de Waterman is ‘verbeelding’.

Waterman

Vrienden en Familie
Ook al zijn Watermannen erg goed met mensen, duurt het vaak even voor ze echt vrienden kunnen maken. Ze zijn namelijk erg gevoelig en voorzichtig wanneer het op relaties aankomt, want een emotionele dichtheid betekent ook kwetsbaarheid. Hun directe aanpak in combinatie met hun waarden die ze zo hoog in het vaandel dragen, maakt het moeilijk om een Waterman echt te leren kennen. Maar wie er toch in slaagt, kan een erg mooie relatie ontwikkelen met deze mensen. Ook zijn ze op zoek naar creativiteit, intellect en eerlijkheid bij hun vrienden. Op gebied van familie zijn hun verwachtingen niet minder. Want hoewel ze graag hun plichten vervullen voor hun familie, vinden ze hetzelfde als bij hun vrienden belangrijk.

Carrière en Geld
Watermannen zijn erg enthousiast op vlak van werk, zeker wanneer er expressiviteit bij komt kijken. Ze kunnen erg goed hun creatieve vaardigheden gebruiken en houden ervan met originele ideeën op de proppen te komen. Jobs die conceptontwikkeling of demonstratie vereisen, zijn erg geschikt voor Watermannen. Als idealisten zetten ze zich graag in voor projecten die de mensheid en Aarde goed doen op lange termijn.

Op financieel gebied, vinden Watermannen eenvoudig een balans tussen noodzakelijk geld uitgeven en sparen. Tijdens het winkelen worden ze vaak aangetrokken door de glittered, extravagante stukken, ook al zij hun huizen vaak soberder ingericht. Qua kledij kiezen z vaak voor felgekleurde stukken die erg afgesteld zijn op hun individuele en unieke stijl.

Passende jobs voor Watermannen zijn acteren, lesgeven, koken, fotograferen of piloot. De beste werkomgeving is er een die hen voldoende vrijheid geeft. De Waterman is erg bijzonder en bij de mogelijkheid tot voldoende vrijheid, kan hij ongelooflijke dingen bereiken.

Liefde en seks
Voor de Waterman is intellectuele stimulatie erg belangrijk. Er is niets zo belangrijk als een goed gesprek om een relatie te beginnen. Goede partners zijn zij die net te snel af geschrokken worden door het ietwat brutale karakter van de Waterman. Open, communicatief vaardig en graag risico’s willen nemen, is erg belangrijk. Eerlijkheid en trouwhartigheid zijn cruciaal bij het opbouwen van een lange relatie met een Waterman.

Gezondheid
De meest gevoelige lichaamsdelen van de Waterman zijn de enkels en kuiten.

Kleur
De geschikte kleur voor Watermannen zijn watertinten.

Edelsteen
De steen van de Waterman is de turkoois.

Beroemde Watermannen
Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, John Travolta, Paul Newman en Sia.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *