De 5 meest populaire droogkasten bij MediaMarkt
Een droogkast is heel handig. Vooral wanneer je in een appartement woont en geen tuin hebt om je was op te hangen, dan kan een droogkast een uitkomst zijn. En niet alleen ruimtebesparing is een voordeel, je was is ook veel sneller droog. Er zijn verschillende type droogkasten, die allen op verschillende wijzes werken. Zo is er de afvoer droogkast, waarbij de vochtige lucht die uit de was gehaald wordt en via een afvoerbuis naar buiten wordt geblazen. Een populaire droogkast is die met een condensreservoir. De warmte wordt omgezet in vocht en komt in een reservoir terecht die regelmatig geleegd moet worden. Een zuinigste droogkast is die met een warmtepomp, waarbij de condens ook in een reservoir wordt opgevangen, maar warme lucht opnieuw hergebruikt wordt. Het kiezen van een droogkast is een kwestie van de wensen die je hebt op gebied van uiterlijk en werking. Hierbij daarom de 5 meest populairste droogkasten die te koop zijn bij MediaMarkt.

© Pixabay.com

1. AEG Warmtepomp droogkast A+++
Deze droogkast is extreem zuinig en heeft daarom ook een energie efficiëntieklasse van A+++. Hij is voorzien van een AbsoluteCare systeem, waarbij de droogkast specifieke droogprogramma’s bevat, gericht op een bepaalde kledingstof. Zo is het mogelijk om alle mogelijke kleding, inclusief de moeilijke stoffen, zoals wol, te drogen is. De droogtijd en het energieverbruik worden afgestemd op de omvang van de lading wasgoed, waardoor hij optimaal zuinig is.

2. Bosch droogkast condensatie B
Deze Bosch condensatie droogkast staat bekend om het kreukvrij drogen van je wasgoed. Het is voorzien van een SensitiveDrying systeem, zodat je was zonder kreuken en plooien gedroogd kan worden. Dit is mogelijk door de speciale textielzachte trommelstructuur. Dankzij het Antivibration design is deze droogkast zeer stabiel en stil doordat het beschermd is tegen trillingen. Deze Bosch droogkast heeft een energie efficiëntieklasse B.

3. Whirlpool droogkast warmtepomp A+++
Deze Whirlpool warmtepomp droogkast is zeer zuinig en daarom ook voorzien van een energie efficiëntieklasse A+++. De droogkast is voorzien van de 6TH SENSE technologie, waarbij de droogkast de vochtigheidsgraad van je wasgoed meet en met deze gegevens het droogprogramma aanpast. Zo wordt je wasgoed volledig geregeld met een perfect eindresultaat.

4. Beko Warmtepomp droogkast A++
De Beko droogkast met warmtepomp heeft een capaciteit van 8 kilogram en een energie efficiëntieklasse A++ en behoort ook in het rijtje zuinige droogkasten. Met een speciale anti-kreuk fase, kun je je kleding zonder kreuken uit de droger halen. Je hoeft niet meer een inschatting te maken hoe lang je je wasgoed moet laten drogen, dit wordt door de sensors in de droogkast bepaald. Zo zal je wasgoed nooit te lang of te kort in de droogkast hoeven door te brengen. Lees hier meer info.

5. Siemens Warmtepomp droogkast A++
Met een extreem laag energieverbruik valt de Siemens droogkast onder de energie efficiëntieklasse A++. De sensorgestuurde autoDry technologie zorgt ervoor dat je wasgoed in de droogkast niet gaat krimpen. Voor outdoor kleding, die vaak van speciale stoffen gemaakt zijn is er een speciaal Outdoor droogprogramma.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *