Deze 10 itsy bitsy bags wil je hebben deze herfst/winter
Altijd bij de hand

Autosleutels, huissleutels, lippenstift of lipbalsem, bijna iedere vrouw heeft deze spullen wel en gebruikt ze dan ook regelmatig. Het enige probleem is dat de broekzakken tegenwoordig steeds kleiner worden en het sowieso al onhandig is om er iets in op te bergen. Maar om nou voor een paar sleutels een complete tas mee te sjouwen, is ook weer over de top. Toch moet je ze wel bij je hebben. Hoe pak je dit probleem aan? Een handige en stijlvolle oplossing voor dit probleem is een Itsy Bitsy Bag. Itsy Bitsy Bags zijn een nieuw soort tas dat dit najaar wordt geïntroduceerd. Het zijn een soort heel erg compacte handtasjes waar je de noodzakelijke spullen, zoals bijvoorbeeld je sleutels, geld, lipbalsem of mascara, makkelijk in op kan bergen.

© Mediamania

Klein, licht en erg betrouwbaar

Wanneer je met wat vriendinnen op een terrasje wil zitten of gewoon even het huis uit gaat, wil je natuurlijk niet een enorme tas mee te hoeven sleuren. Itsy Bitsy bags zijn dankzij hun kleine formaat ideaal om overal mee naar toe te nemen. Ze zijn klein en licht, maar houden toch al je belangrijke spullen bij elkaar. Je kan hem echt overal kwijt en hij ligt dus ook nooit in de weg. Daarbij is het dus ook niet storend als je hem even op tafel hebt liggen om er wat uit te halen. Zelfs op schoot heb je er geen last van. Deze kleine handtasjes zijn ook ideaal voor het uitgaan, boodschappen doen of wanneer je gebruik maakt van het openbaar vervoer. Je valt er niemand mee lastig omdat ze zo compact zijn!

Geschikt voor welke gelegenheid dan ook

Naast het feit dat de Itsy Bitsy Bags dankzij hun grootte en gewicht ideaal zijn om overal mee naar toe te nemen, zijn deze kleine tasjes ook nog eens erg stijlvol. Ze zijn te verkrijgen in allerlei kleuren, vormen en materialen. Door deze variatie wat betreft de modellen, kan je je Itsy Bitsy Bag goed afstemmen op je eigen smaak, stijl en leven. Bruin, zwart, rood, blauw… noem het maar op. Een geweldig item om helemaal jezelf te kunnen zijn dus. Ze zijn makkelijk te combineren met de leukste outfits en dus ook ideaal voor verjaardagen, uitgaan of andere feestjes. Laat je vriendinnen maar lekker hun grote, onhandige tassen met zich mee slepen, jij kan dit onhandige gedoe allemaal achter je laten met een letterlijk kleine oplossing.

Wil je dit najaar altijd snel voorbereid de deur uit kunnen? In dat geval is een Itsy Bitsy Bag zeker een handig item om te overwegen. Een echte aanrader!Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *