Ben ik lesbisch omdat ik andere vrouwen aantrekkelijk vind?
Het is perfect mogelijk om hetero te zijn en toch andere vrouwen aantrekkelijk te vinden. Hetzelfde geldt ook voor mannen.

7 spectaculaire ringen om mee uit te pakken deze zomer
© Pexels.com

Hier is helemaal niets mis mee. Hetzelfde met genderidentiteit. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jij je enorm vrouwelijk voelt, maar je toch af en toe betrapt op enkele mannelijke trekjes. Je kan bijvoorbeeld genieten om in modebladen te kijken, terwijl je net zo graag voetbalt en stevig kan drinken. Dit komt bij wel meer vrouwen voor. Het zijn gewoon dingen die je graag doet, los van het feit dat dit nu meer mannelijke of meer vrouwelijke activiteiten zijn. Je bent wie je bent.

Naar andere vrouwen kijken, kan je ook gewoon doen om jezelf te vergelijken. Je ziet bijvoorbeeld een knappe vrouw en je vraagt je af of mannen je knapper zouden vinden of niet. Dan kan je jezelf er ook op betrappen dat je die ene vrouw in kwestie wat langer aanstaart. Niets om je dus zorgen over te maken!

Heb je toch nog steeds je twijfels? Dan kan je altijd terecht bij de holebifoon (0800/99.533) of op de website www.holebifoon.be.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *