Tips om uit te gaan
Op zoek naar een namiddag of avond vertier met je date? We geven je tientallen tips over hoe je op een gezellige en romantische manier dit samen kan doen. En onthoud vooral, het is de romantiek die het belangrijkste is.

© Pixabay.com

Winkelen
Split beiden in een winkel, type Carrefour of Delhaize en ga elk met voorbeeld 10 of 15 euro winkelen. Leg je mandje vol met dingen die je die avond samen voor televisie wil eten. Misschien heb je nog wel enkele euro?s over voor een kleine attentie?

Wijn proeven
Doe eens mee aan een wijndegustatie. Koop nadien de lekkerste en geniet enkele dagen nadien nog eens na van je avond.

Eten met variatie
Ga eens uit eten op heel veel plaatsen. Neem je aperitief in zaak a, je voorschotel in zaak b en hoofdschotel nog ergens anders. Is er plaats over neem dan je dessert in je ultieme bistro of restaurant. De hele avond wisselende atmosferen en prikkels.

Naar een feestje gaan
Het doet er niet echt toe, of het nu een verjaardagsfeestje is, een party van een vriend of een after work party, plan samen een avondje uit en wandel arm in arm of hand in hand de avond tegemoet.

Naar de bioscoop gaan
Wijk eens af van het klassieke vrijdag- of zaterdagavond bezoek maar ga eens op woensdagnamiddag of zondagmorgen naar de cinema.

Ga naar de dierentuin
Bezoek eens een zoo, ga op zoek naar jullie voorouders en beleef een dagje dolle pret.

Uit eten gaan
Neem haar mee uit naar je favoriete restaurant aan zee. Eet van op een terrasje en geniet van een lichte zeebries en verse lucht.

Musea bezoeken
Ontdek een compleet nieuwe wereld. Ontdek tal van grote meesters uit onze geschiedenis en vooral hou het goedkoop. In heel veel Belgische musea kan je op zondag gratis naar musea gaan.

Concertje meenemen
Blader even door de streekkrant of ander lokaal blaadje. Is er geen concert of optreden in je stad?

Zonsondergang bekijken
Zoek het hoogste punt uit je omgeving en plaats je er samen met je vriendin tegen zonsondergang. Beleef hand in hand het mooiste moment van de dag.

Airshow
In Belgie zijn er nog enkele vliegshows waar kleine vliegtuigen halsbrekende toeren tonen. Ga je ook over kop voor je grote liefde?

Musical
Op geregelde tijdstippen zijn er grote musicals te zien in ons land. Waan je zelf een ster en beleef een avondje plezier.

Naar de Mc Donalds
Waarom altijd een vijfsterrenrestaurant? Bezoek eens de Mc Donalds en deel je frietjes en hamburgers. Afsluiten met een Sundays Icecream?

Provinciaal domein
Vlaanderen telt heel wat Provinciaal domeinen die heel wat te bieden hebben. Je kunt er wandelen, fietsen, bootje varen en veel meer ?

Paardenrace
Ga eens naar een paardenrace. Een dagje Waregem Koerse is puur plezier en dat hoeft echt niet veel te kosten. Tenzij je een gokje waagt?

Circus
Het is een uitstervend fenomeen maar hier en daar is er wel nog ergens een circus. Wees terug kind en ga eens samen genieten van een avondje ouderwetse circus.

Heb je ook nog ideeën? Geef ze mee bij de reacties.Lees nog meer over:, ,
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *