5 tips die hem kunnen veranderen
Hoe graag je hem ook ziet, er zijn altijd wel een aantal dingen die je aan hem storen. Of niet soms? Hier zijn een aantal tips die hem een beetje kunnen doen veranderen. Of ze ook echt werken, laten we aan jou over!

© Pexels.com
  • Als er sport op tv is, is hij niet meer van dat scherm weg te slaan. Het stoort je dat hij alleen maar oog heeft voor de tv en niet voor jou. Praat er met hem over. Spreek bijvoorbeeld af dat jij samen met hem naar een wedstrijd op tv zal kijken als hij ook dingen voor jou doet. Naar de film gaan, bijvoorbeeld, of een leuk openluchtconcert meepikken.
  • Hij zet zijn vuile afwas steeds opnieuw in de afwasbak, maar wast zelf nooit af. Makkelijk niet? Moesten we dat nu allemaal eens doen, zou het er mooi aan toegaan! Stel een takenlijstje op. Hij doet bijvoorbeeld de afwas, terwijl jij je aan de strijk houdt. Zo is iedereen bezig.
  • Je houdt niet van zijn baard. Het prikt, het jeukt… het is gewoon niet aangenaam. Vertel hem dit. Zeg hem dat dit je aan je vader doet denken. Wedden dat hij snel zijn scheerapparaat zal zoeken?
  • Hij vergeet belangrijke data. Tja… zo zijn veel mannen. Hoe stom het misschien ook wel klinkt, probeer hem er op voorhand aan doen te herinneren. Hij zal er je dankbaar voor zijn.
  • Hij geeft altijd foute geschenken. Net zoals bij belangrijke data, moet je hem ook hier er doen aan herinneren wat je graag zou willen. Hij zal er wel rekening mee houden!

Heb je zelf ook nog tips? Altijd welkom!Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *