8 uitstekende websites voor vrouwen die je al zou moeten volgen!
Een paar jaar geleden ontplofte het internet zowat: Bryan Goldberg maakte bekend een website voor vrouwen te willen oprichten omdat er volgens hem nu eenmaal geen bestonden. Nieuws dat ontzettend grappig in de oren geklonken moet hebben voor iedere vrouw die op de een of andere manier toegang tot het internet had: natuurlijk zijn er websites die zich op vrouwen richten op het wereldwijde web en nog heel wat ook. Het spreekt voor zich dat we op zich tegen de benaming “website voor vrouwen” zijn, gezien dat a priori de helft van de bevolking uitsluit maar we hebben toch 8 websites voor je opgesomd die inhoud brengen die een man als Bryan Goldberg als ‘voor vrouwen’ zou benoemen. Hier zijn ze dan!

© Pixabay.com

1. Jezebel
Jezebel moet wel een van de oudste websites op het internet zijn. Het is alvast oud genoeg om doorheen verschillende transformaties gegaan te zijn. Van vernieuwde site tot een site met een enorme community. Sterker zelfs: Jezebel is zo ontzettend bekend dat de site al meerdere malen en in verschillende series een heuse parodie kreeg. De naam is gewoon synoniem geworden met de term: vrouwenwebsite. Daarnaast kan je op Jezebel de geboorteplaats terugvinden van enkele van de scherpste vrouwelijke pennen op het internet. Ken je Jezebel nog niet? Hoog tijd om verandering in te brengen!

2. The Hairpin
Komaan. Je hoeft toch echt niet te vragen waarom deze erbij staat? Kijk eens naar de naam: spreekt voor zich toch.

3. The Toast
The Toast is een echte droomsite: het is intelligent, het is grappig en het stelt heel wat scherpe geesten te werk. Sommige van de artikelen op The Toast zijn gewoonweg uitzonderlijk knap geschreven en anderen horen zo in een betere comedy thuis. Als je deze site nog niet aan het lezen bent: hoog tijd om ermee te beginnen.

4. The Cut
Sorry, we kunnen het zelf niet geloven dat we deze erbij zetten. En toch hoort de site van dit magazine zeker in een lijst als dit thuis. Met topics als mode, seks en dating kunnen we het nu eenmaal niet negeren.

5. Double X
Double X mikt niet op humor en kan nogal langdradig zijn. Wie een serieuze visie op vrouwelijke interesses wenst zal bij Double X zonder enig probleem haar gading vinden.

6. Bust
Bust is een website dat simpelweg vrouwelijke inspiratiebronnen en heldinnen in de kijker zet. En verdienen ze het dan ook niet om in de kijker te staan? Ja toch!

7. Reductress
Reductress is een heerlijke website die enkel en alleen bestaat en toegewijd is aan het spotten met het overduidelijke seksisme in sommige andere magazines en op sommige andere sites. Je kan het vergelijken met The Onion maar dan voor vrouwen. Sowieso verplicht voor iedere vrouw!

8. Cracked
Omdat vrouwelijke interesses heus verder gaan dan mascara, schoenen en cupcakes hoort ook Cracked zonder twijfel in deze lijst. De site is een baken van goede humor en leert bovendien vaker wel dan niet echt interessante zaken aan.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *