6 redenen waarom je bij Coolblue moet kopen
CoolBlue is het (online) warenhuis waar alles volgens eigen zeggen met een glimlach wordt gedaan. Dat merk jij niet alleen in het zeer uitgebreide assortiment maar ook in de uitstekende service. Je hebt een ruime keus uit elektronicaproducten maar ook andere artikelen.

© Coolblue.be

Groot assortiment tegen scherpe prijzen
Je kunt het zo gek niet bedenken of Coolblue heeft het als het gaat om elektrische apparaten. Niet voor niets is Coolblue uitgeroepen tot de beste elektronica webshop van 2017. Maar dat is lang niet het enige want ook op het gebied van huishouden en wonen, reizen, mode, sport, verzorging en tuin- en klusartikelen, kun je bij Coolblue terecht. Ben je op zoek naar en passend cadeau maar twijfel je of wat precies? Kies dan voor een cadeaubon van Coolblue. Zo kan de jarige zelf een presentje uitkiezen.

Krijg altijd goed advies
Coolblue gelooft in goed advies over alle producten die je koopt. Dus kun je altijd advies vragen. Dat kan in één van de drie fysieke winkels; in Antwerpen, Lochristi of Zaventem, maar ook gewoon online. Heb je advies nodig over een product op de website? Op Facebook en Twitter krijg je binnen 30 minuten antwoord. Verder heeft Coolblue op Youtube ruim 6.000 videobeoordelingen van producten die jou ook meer inzicht bieden in hetgeen dat je overweegt te kopen.

Tweedekans producten
Coolblue schrijft producten met een beschadiging of die wat verouderd zijn maar nog in prima staat, niet zomaar af. Denk aan mobiele telefoons. In plaats van dat je de nieuwprijs betaalt voor een Apple iPhone, ben je zo voordeliger uit terwijl de telefoon nog prima werkt.

Extra tips!

Bestel snel online en reken af met Ecocheques!
Je bestelt artikelen snel en veilig online en rekent af via de bekende creditcards, Paypal of een bankoverschrijving. Veel mooier is dat je ook bepaalde artikelen kunt kopen met Ecocheques. De Belgische overheid merkt bepaalde artikelen aan als ecologisch product en die reken je af met een Ecocheque. Hoe dit werkt? Je bestelt een van de producten die je met Ecocheques kunt afrekenen makkelijk online. Vervolgens kies je voor afhalen in een van de drie winkels van Coolblue. Daar reken je vervolgens af met de Ecocheques. Is het aankoopbedrag hoger dan de waarde van de cheques, dan betaal je makkelijk met contant geld of via de pin bij. Gaat het om een klein product, dan neem je het direct mee. Bij grote producten, denk aan een wasmachine of koelkast, dan komt Coolblue die gewoon thuisbrengen en installeren.

Zelfs verzending op zondag
Echte service betekent dat je ook op zondag bestellingen kunt ontvangen. Bestel je op zaterdagavond voor 23:59 uur, dan worden veel bestellingen de volgende dag tussen 10:00 en 18:00 uur afgeleverd in Vlaanderen. In Wallonië krijg je de bestelling in dat geval maandag. Grote producten als televisies en koelkasten worden niet op zondag maar maandag geleverd door heel België. Bij Coolblue kun je bovendien altijd een afspraak maken voor een aflevering. Dat is wel zo makkelijk als je niet alle dagen thuis bent. Dit kost 9,95 euro. Voor bestellingen die niet op afspraak worden afgeleverd, worden geen verzendkosten gerekend. Ook retourneren is gratis.

Blijf op de hoogte
Met de nieuwsbrief van Coolblue blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en de laatste aanbiedingen.Lees nog meer over:, ,
2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *