5 Redenen om te bestellen bij HelloFresh
Als je iedere dag gezond én gevarieerd wilt eten, kan er soms nog wel eens een gebrek aan inspiratie ontstaan. Het kan namelijk best lastig zijn om iedere dag iets anders te eten, wat makkelijk te bereiden is én ook nog een gevarieerd genoeg is voor een gezonde levensstijl. HelloFresh helpt je een handje, en levert daarom de ultieme voedingsbox zodat je toch nog voordelig, gezond en gevarieerd eten op tafel kunt toveren. Maar waarom zou je eten bestellen bij HelloFresh, als je ook gewoon zelf boodschappen kunt doen? Wij zetten 5 redenen voor je op een rij.

© Hellofresh.com

1. Inspirerende recepten
Allereerst heeft HelloFresh een ruime keuze uit verschillende inspirerende, gezonde recepten. Als je even geen idee meer hebt wat je zou kunnen koken, of je bent toe aan nieuwe, lekkere recepten, is HelloFresh dus een ideale uitkomst. Iedere week kun je uit 10 verschillende recepten kiezen om je eigen menu samen te stellen. Kies allereerst voor een box die bij jou past. Zo kun je kiezen voor de Originalbox met daarin vlees-, vis- en vegetarische gerechten, de Veggiebox met verrassende vegetarische gerechten of de Familybox, met eenvoudige recepten die lekker zijn voor jong en oud.

Vervolgens kun je aangeven voor hoeveel personen de gerechten moeten zijn, en hoeveel HelloFresh maaltijden je per week wilt. Kies welke gerechten je het lekkerst vindt, en voilá: je krijgt een gepersonaliseerd menu opgestuurd, met daarbij alle benodigde ingrediënten voor alle recepten.

2. Krijg thuis een box toegestuurd
Een ander voordeel is dus dat je niet zelf naar de supermarkt hoeft te gaan om alle benodigdheden voor de recepten aan te schaffen. Je kunt namelijk gewoon online winkelen en via de app of de website je boodschappen doen. De box met alle ingrediënten voor alle gerechten voor de hele week worden vervolgens gewoon thuis bezorgd. Zo bespaar je een hoop stress en tijd. Van de juiste pasta tot de bijbehorende saus en van de kruiden tot de meest verse groenten: alles zit in de box.

3. Je zet het in een handomdraai op tafel
Je hoeft geen sterrenkok te zijn om de recepten van HelloFresh te kunnen bereiden. Alle gerechten zijn namelijk makkelijk te maken, vaak binnen 20, 30, of 45 minuten tijd. De gerechten zijn dus niet alleen gezond en lekker, maar ook nog eens makkelijk in hun bereiding!

4. Waar voor je geld
Bovendien ben je helemaal niet duurder uit met HelloFresh. Omdat HelloFresh geen panden of winkels heeft die onderhouden moeten worden, en nauw contact hebben met de leveranciers, zijn de productprijzen zeer laag. Daardoor zijn de prijzen van de boxen niet duur, en ben je niet meer kwijt dan als je zelf boodschappen zou doen. Daarnaast zit er in de boxen precies de benodigde hoeveelheid die jij nodig hebt voor je gerechten. Zo weet je zeker dat je geen eten en dus ook geen geld verspilt.

5. Je zit nergens aan vast
HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap aan. Dit betekent dat je je abonnement makkelijk kunt wijzigen, pauzeren of stopzetten wanneer jij dit wil. Dit kan online via de app, de website of telefonisch.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *