Wolky introduceert de revolutionaire E-STEP, de beste vriend van je voeten
Warme winterschoenen zijn dan wel nodig om comfortabel te kunnen bewegen in het koude weer, waarbij sneeuw, regen en soms zelfs storm geen uitzondering zijn en dus ook je voeten gaan vervelen – maar nu de lente eraan zit te komen is het tijd om weer licht, luchtig en vrij te kunnen wandelen en lopen. De E-STEP (of easy-step), de allernieuwste sneaker van Wolky, is de ideale manier om de warmere lentemaanden welkom te heten en jezelf vrij te maken van de warme winterkledij. Stijlvol en functioneel bewegen zijn dé woorden die opkomen als je denkt aan deze sneaker, en het bewijs daarvan wordt dan ook geleverd.

© Pixabay.com

Wat biedt de E-STEP meer dan een gewone sneaker?
De easy-step – representeert een combinatie van de verrassende eigenschappen van de e-walk, maar is totaal vernieuwend op het vlak van design en afwerking. Zo is deze comfortabele sneaker extra gebruiksvriendelijk dankzij zowel de sluiting en de speciale stretchstof, waardoor het aan -en uitdoen zoveel gemakkelijker is. Het is daarom ook de perfecte sneaker voor vrouwen die het niet zo hebben voor vervelende schoenveters en liever een schoen hebben die in één twee drie aan de voet zit. Tenslotte geeft de onopvallende sluiting een elegante uitstraling aan de sneaker: naast handig en licht is de sneaker dus ook stijlvol en classy!

Het Roll – A – Way systeem voor een comfortabele schoen en ergonomisch bewegen
Het Roll – A – Way systeem dat in de sneaker geïntegreerd is zorgt voor meer energiebesparing tijden het lopen of wandelen: de schoenen wikkelen immers automatisch af tijdens het bewegen. De EVA – zool is daarbij een echt lichtgewicht en zorgt voor dit effect dankzij de plaatsing van een zogenaamde ‘afwikkelbalk’, met als gevolg een niet te evenaren beweegcomfort om van te watertanden! Naast functioneel is deze sneaker echter ook een sterk staaltje design: de schoen is zowel in het zwart als wit verkrijgbaar en kan dus ook de modebewuste dames onder ons ongetwijfeld bekoren.

Wat heeft Wolky nog meer in petto?De vernieuwende sneaker is daarbovenop uitgewerkt in een soepel stretchleer en steunt op een dempende rubberen zool. Daarbij is de schoen uitgerust met een speciaal voetbed dat uitgenomen kan worden: plezier en comfort voor je voeten verzekerd!
De revolutionaire schoen is verkrijgbaar in verschillende maten: van 36 tot 44, voor een prijs die niet hoger ligt dan 149.95 euro. Zo kunnen dames met om het even welke schoenmaat genieten van een kwalitatieve schoen die aan alle verwachtingen voldoet, waarbij de prijs perfect weergeeft wat je ervoor terugkrijgt.

De lente met een knal inzetten dankzij het nieuwste van Wolky
De lente staat symbool voor vernieuwing, en deze sneaker is de ideale manier om naast de zomer ook een duurzamer en kwaliteitsvoller wandel -en loopcomfort tegemoet te snellen. De schoen representeert dankzij zijn unieke eigenschappen en opvallende, luchtige design precies waar de zonnige lente voor staat en is dan ook in staat om vrouwen (en natuurlijk ook hun voeten) te doen stralen!

Meer informatie vind je op www.wolky.beLees nog meer over:, ,
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *