Schoenentips
Vrouwen hebben gemiddeld ruim dertig paar schoenen, wat toch wel al kan tellen. Hoe kan je jouw schoenen bijhouden zonder er iets mee gebeurt? Hier volgen wat tips:

© Pixabay.com

De regen is een boosdoener voor schoenen. En in ons belgenlandje kan dat wel al eens voorkomen. Als je schoenen nat zijn, steek er dan droog krantenpapier in. Laat ze zo een hele nacht staat. De volgende dag zal je merken dat ze weer helemaal droog zijn. Lederen schoenen mag je nooit onder de verwarming laten staan, dat droogt je schoenen namelijk uit. Heb je kringen op je lederen schoenen door de regen? Neem dan een doekje en dop dit in water en witte azijn. Voorzichtig deppen op de vlekken is de boodschap.

Schoenen met ritsen, waar de rits niet goed meer werkt? Wrijf er even met een potlood over en het zou meteen in orde moeten zijn. Geurtjes in je schoenen door de regen? Leg dan vanillesuiker of lavendel in je schoenen, alle geurtjes worden op die manier geabsorbeerd.

Als je jouw schoenen met hakken wil dragen, rijd er dan niet mee in de auto. Anders verslijt je hak veel te snel. Neem je hakschoenen mee, zodat je ze kan aandoen als je uitstapt.Lees nog meer over:,
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *