Wat als hij mij niet graag ziet?
Het kan ontzettend frustrerend zijn wanneer je bepaalde gevoelens voor iemand koestert, maar weet dat deze niet wederzijds zijn. In zulke situaties is het heel belangrijk dat je met beide voeten op de grond blijft staan, anders kan het op termijn op je gemoedsrust werken.

©maxpixel.freegreatpicture.com

Wat doe je in zo’n geval? Een gouden raad: blijf vooral jezelf. Probeer je zeker niet voor iemand anders voor te doen dan je in werkelijkheid bent. Dat kan alleen maar nadelige effecten hebben. Als deze persoon verliefd op je zou worden, is het belangrijk dat hij ook echt verliefd op JOU wordt en niet om een denkbeeldige persoonlijkheid.

Hoe dan ook, je kan niemand verplichten je graag te zien. Je kan nog zo je best doen, als er geen gevoelens zijn is een liefdesrelatie onmogelijk. Het is van belang dat je dit inziet, want je kan er onderdoor gaan. Accepteren is dus de boodschap, hoe moeilijk dit soms ook is. Bouw eventueel een vriendschapsband op, wie weet worden jullie wel goede vrienden. En je weet immers nooit of er nog een klik komt. Niemand kan immers de toekomst voorspellen.Lees nog meer over:, ,
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *