3 dagdagelijkse gewoontes die nefast zijn voor je seksleven
Het zijn soms kleine dingen die belastend kunnen zijn voor je seksleven. Vaak besef je zelfs niet wat er nu net voor zorgt dat je steeds minder en minder met je partner onder de lakens kruipt. We zetten hier alvast drie cruciale oorzaken op een rijtje:

© Pexels.com

Geef elkaar geen koosnaampjes die naar dieren verwijzen. “Beertje” en “Aapje” zijn alvast voorbeelden van hoe het niet moet. Ook te cliché klinkende koosnaampjes als “honnepon” zeg je beter niet. Deze woordjes zijn immers neutraal als het op geslacht aankomt en dat doet de mannelijkheid en vrouwelijkheid in een relatie verdwijnen.

Zorg dat je een deur in je badkamer hebt die op slot kan. Je hoeft echt je partner niet te zien als deze op het toilet zit of zijn tanden aan het flossen is. Een aantal zaken moet je ook in een relatie privé houden, toch als je wilt dat je seksleven er niet onder zal leiden.

Je mag gerust veel tijd met elkaar doorbrengen, maar zorg er voor dat jullie regelmatig ook tijd apart spenderen. Té veel bij elkaar zijn, is nooit goed. Jullie hebben vast en zeker wel een aantal interesses die jullie niet delen, dus probeer je daar regelmatig ook eens op te focussen.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *