Waarom je een homovriend moet hebben
Als je naar Amerikaanse series kijkt, merk je het overal op. De beste vriend blijkt ook altijd homo te zijn. Vat dit helemaal niet racistisch op, integendeel. Vrouwen hebben er voordeel bij om een homovriend te hebben!

© Pexels.com

Vrouwen die goed bevriend zijn met elkaar, ondervinden vroeg of laat toch wel altijd tekenen van jaloezie. Dat kan in kleine details zitten, maar niet altijd. Er is een onderzoek verricht, waaruit blijkt dat vrouwen geen jaloezie bespeuren bij zichzelf als het aankomt op homoseksuele vrienden. Vriendschap domineert hier duidelijk.

Je zal aan een homovriend meer dingen kunnen vertellen dan aan een vriendin, het vertrouwen is er immers. En omdat het een man is, voel je je geliefd. Het is echt een voordeel: je krijgt vriendschap en liefde van een man, maar je neemt de negatieve kantjes van een liefdesrelatie er niet bij (zoals stress of gezeur).

Uiteraard geldt dit niet voor iedereen. Er moet natuurlijk vertrouwen en respect zijn, anders draait zo’n vriendschap op niets uit.Lees nog meer over:,
3 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *