Hoe je hem zijn ex doet vergeten
In het begin van een relatie is alles nog pril. Je wil er volledig voor gaan, maar soms zijn er enkele hindernissen. Zo kan het zijn dat hij zijn ex nog niet helemaal vergeten is. Probeer dit te verhinderen:

© Pexels.com

Je bent misschien wel een beetje jaloers, maar laat dat alvast niet merken. Als je te jaloers overkomt, zal hij ook niet naar jou toe komen met zijn gevoelens en dat is nefast voor de relatie.

Als hij over zijn ex begint te babbelen, moet je proberen om hier niet te veel op in te gaan. Na een tijdje heeft hij echt wel door dat het niets uithaalt om nog aan zijn ex te denken.

Als je merkt dat hij haar echt niet kan vergeten, moet je eens twee keer nadenken. Is dit de relatie wel waard? Als hij nog elke dag met zijn ex belt, zit er voor jullie geen toekomst in.

Als jullie samen zijn ex tegenkomen, moet je proberen om heel koel te blijven. Ontstaat er een discussie? Volg dan altijd de mening van je lief. Als ze ziet dat jullie goed overeenkomen, heeft ze snel door dat ze niet meer zo hoeft te proberen.

Wie heeft er nog goede raad?Lees nog meer over:, , ,
3 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *