Vijf manieren om jouw haar geweldig te vlechten
Sommige mensen denken dat vlechtjes alleen geschikt zijn voor meisjes van 10 jaar, maar in feite is deze haarstijl ook erg geschikt voor adolescenten die er trendy bij willen lopen. Voorwaarde is wel dat je je haar op de juiste manier vlecht, zodat jouw vlecht echt bij de laatste trends van dit moment past. Wil jij je haar trendy vlechten en wil je weten hoe je dit moet doen? Maak dan kennis met vijf trendy manieren om je haar te vlechten in dit artikel.

©publicdomainpictures.net

#1: de slordige hippievlecht
Wil je er niet te gestyled bij lopen, maar wil je wel een trendy kapsel? Dan is de nonchalante en ietwat slordige hippievlecht iets voor jou. Je maakt een normale vlecht in je haar, maar doet dit dan extra slordig. Vervolgens laat je de vlecht op je schouder rusten, zodat iedereen jouw romantische hippievlecht goed kan zien.

#2: de romantische vlecht
Heb je een feestje, dan kun je uitpakken met de romantische vlecht. Doe je deze vlecht in je haar, dan laat je de bovenkant van het haar ongemoeid en gebruik je alleen de onderkant van het haar. Dit haar vlecht je losjes om het hoofd heen, zodat je een romantisch opgestoken kapsel krijgt. De romantische vlecht is voornamelijk geschikt voor feestjes, maar kan ook zeer mooi zijn op festivals of andere evenementen die om een bijzonder en feestelijk kapsel vragen.

#3: twee visgraat vlechten
Visgraat vlechten zien er niet alleen bijzonder en complex uit, maar geven je bovendien een romantische look. Doe je jouw haar in twee visgraat vlechten, dan zie je er extra romantisch en schattig uit. Dit kapsel is erg geschikt als je een feestje hebt, maar ook als je naar een festival gaat en er romantisch en een beetje boho chic uit wil zien.

#4: het schoolmeisje
De look van ‘het schoolmeisje’ betreft een normale vlecht, die je op je schouder legt om de vlecht extra op te laten vallen. In tegenstelling tot de slordige hippievlecht, zorg je er bij het maken van deze vlecht voor dat het kapsel er netjes uit ziet en dat alle haren goed in de vlecht vallen. Combineer de vlecht met een eenvoudige haarband en je ziet er echt uit als een lief schoolmeisje. Combineer je deze vlecht met een stoere look, dan krijg je een mooie balans van schattig en stoer of edgy.

#5: de vlecht aan de zijkant
De vlecht aan de zijkant is een populair kapsel geworden sinds de videoclip van Taylor Swift op het lied Bad Blood, waar Cara Delevigne het kapsel voor het eerst liet zien. Het kapsel ziet er niet alleen uniek uit, maar is ook gemakkelijk samen te stellen. Het enige wat je hoeft te doen, is het maken van een diepe zijscheiding in het haar. Heb je dit gedaan, dan maak je een platte vlecht die tegen het hoofd aan ligt en deze maak je vast. Combineer met smokey eyes en je ziet er echt oogverblindend uit.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *