Stijlvolle dames met een maatje meer
De modewebsite Styletoday.nl heeft een onderzoek afgelegd van 789 volslanke dames met kledingsmaten 40 tot 46. Hieruit blijkt dat de helft van deze vrouwen erg blij is met hun figuur, maar als het op shoppen aankomt is het allemaal niet zo vanzelfsprekend.

© Pexels.com

Ze zullen niet zo snel iets kopen waar ze snel spijt van krijgen, want deze vrouwen denken immers langer na over hun aankopen. Het moet immers goed zitten.

Dit wil niet zeggen dat deze vrouwen niet zouden willen dat ze wat slanker waren. 77 procent wordt vaak geconfronteerd met kledij dat niet voor hen geschikt is. Een drietal kilootjes minder zou dus wel mogen.

Er zijn ook volslanke dames die een stijlicoon zijn voor anderen. In Nederland zijn dit Caro Emerald, Linda de Mol en Fiona Hering. Deze dames komen altijd piekfijn voor de dag en inspireren daarom tal van andere vrouwen.

Ook het shopgedrag van deze vrouwen werd onder de loep genomen. Zo blijkt dat 37 procent het liefst shopt in echte winkels. 51 procent houdt ook van online shoppen. Webwinkels als H&M, Zalando en Asos halen hierbij de meeste punten.Lees nog meer over:,
11 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *