Rozen
Rozen doen iedereen direct denken aan liefde, romantiek, affectie en een variëteit aan gevoelens. Wanneer iemand spreekt over bloemen geven, rond Valentijn of op een ander tijdstip, komt de keuze voor rozen vaak spontaan naar boven.

© Pixabay.com

Rozen hebben de eigenschap gevoelens van liefde te verspreiden die met woorden voor sommigen zo moeilijk uit te drukken zijn. Daarom ook dat rozen een heel leuke en goede manier zijn om je liefde te tonen. Tevens zijn er niet alleen rode rozen, maar ook gele, roze, witte,  zodat je heel veel kunt variëren.

Toch zijn rode rozen bij velen het populairst. Rood staat gelijk voor passie en liefde. Juist die eigenschappen die je als verliefd koppel zo aantrekken in elkaar en wil kenbaar maken aan de ander. Gehuwden geven het aan elkaar, jongens geven het aan hun vriendinnetje of verloofden geven een boeket om hun liefde voor eeuwig kenbaar te maken.

Wat ook de gelegenheid is, verjaardag, Valentijn, huwelijksverjaardag, geboorte, een boeket rozen geven is nooit verkeerd.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *