3 redenen waarom hij je niet terugbelt
Na een eerste date kan je uren en dagen zitten wachten op dat ene telefoontje van hem. Helaas belt hij niet altijd terug. Waarom niet? Hier alvast drie redenen:

© Pexels.com

Je komt te bazig over
Mannen houden niet van bazige vrouwen. Misschien heb jij tijdens het gesprek bij hem die indruk gewekt en wil hij liever geen tweede date. Nochtans heb jij niet het gevoel dat je bazig bent overgekomen. Wat kan je doen: tijdens een date probeer je het best jouw zachte, sensitieve kant te tonen. Praat bijvoorbeeld over je schattige neefjes en nichtjes of over het vrijwilligerswerk dat je doet. Tijdens een tweede date kan je dan al eens wat andere onderwerpen aanhalen, maar intussen kent hij ook je gevoelige kant.

Je bent te opdringerig
Let op: opdringeris is niet hetzelfde als bazig. Met opdringerig bedoelen we: je stuurt hem meteen na de date een mailtje om hem te bedanken waarin je vermeld dat je niet kan wachten om hem terug te zien. Hij neemt echter liever zelf de touwtjes in handen en opdringerige vrouwen zijn dus helemaal niet aan hem besteed.

Je bent te stil
Het is niet altijd even makkelijk om tijdens een eerste date al meteen heel sociaal met de persoon in kwestie te zijn. Toch moet je erop letten dat er geen ongemakkelijke stiltes vallen. Uiteraard is hij hier ook een deel verantwoordelijk voor, maar je voelt zelf ook wel of hij al de moeite moet doen om een gesprekje op gang te krijgen of niet.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *