Problemen bij het vrijen
In dit artikel sommen we een aantal problemen bij het vrijen op en wat je er tegen kan doen. Want vrijen is voor sommigen niet zo plezierig als het meestal wel lijkt.

© Pixabay.com

1. Wat als hij te snel klaarkomt?
Het is in elk geval een compliment naar jou toe, want dit betekent immers dat hij snel opgewonden van je wordt. Maar geef toe, je wil er toch ook liever wat langer van genieten. Wat kan je doen: van standje veranderen kan al veel uitmaken. Probeer het ook minder vluchtig te doen.

Er bestaat ook nog een andere techniek: vlak voor het klaarkomen, kan je met duim en wijsvinger de eikel wat dichtknijpen. Je moet dit echter wel met je partner bespreken, want als hij dit niet ziet zitten, doe je dat maar beter niet.

2. Als hij saai is in bed?
Het is steeds maar hetzelfde standje en dat ben jij beu. Vertel hem over een ander standje en probeer dit eens uit. Laat hem zelf ook vertellen wat zijn stoutste fantasieën zijn.

3. Als hij het voorspel vergeet?
Veel mannen zijn niet zo te vinden voor voorspel. Vrouwen daarentegen zouden het liever wat vaker hebben. Stel de seks uit op een speelse manier, dat lukt! Knuffel, rollebol, kortom… doe wat anders!Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *