Opnieuw voor je ex willen kiezen
Spijt komt altijd veel te laat. Dat weet ondertussen iedereen wel. Iedereen heeft wel al is in zulke situaties gezeten. Maar wat doe je eraan?

©maxpixel.freegreatpicture.com
  • Stel: je maakt het uit met je partner, maar je krijgt hier maanden nadien spijt van. Hoe pak je dat aan?Eerst en vooral moet je een gesprek aangaan met je ex. Praten kan al veel dingen uitklaren. Zo kom je te weten of hij nog steeds gevoelens voor je koestert, of net niet. Dergelijk gesprek aangaan kost vaak veel moed en daarom moet je ook heel zeker van je stuk zijn.
  • Probeer op voorhand al eens na te denken wat je hem of haar precies wil duidelijk maken, zodat je op het moment zelf niet met je mond vol tanden staat.
  • Zo’n gesprek hoeft niet per se face to face te gebeuren; je kan ook chatten bijvoorbeeld. Dat zorgt er misschien voor dat je wat minder zenuwachtig overkomt. Als het vlotjes verloopt, kunnen jullie nog altijd afspreken om eens bij te praten met een drankje erbij.
  • Als je ex niet ingaat op je verzoek, dan is het absoluut van belang dat je inziet dat dit het definitieve einde van jullie relatie betekent. Je kan niemand iets verplichten en al zeker niet om je graag te zien.

En jullie? Hebben jullie al in zo’n situatie gezeten? Hebben jullie nog tips? Shoot!Lees nog meer over:
3 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *