Hoe neem jij jouw seksspeeltjes mee op reis?
Wil je niets missen op vakantie als het op vlak van genot aankomt? Neem dan gewoon je seksspeeltjes mee! Allemaal wel makkelijk gezegd, maar hoe doe je dit nu het best:

© wikipedia.org

Je mag slechts een aantal mililiter (100 ml) vloeistof mee in je handbagage. Wie dus glijmiddel voorziet, kan zich dus beter aan deze limieten houden.

Het moet natuurlijk allemaal heel hygiënisch blijven. Stop je favoriete speeltjes in hersluitbare plastieken zakjes. Zo verminder je de kans op bacteriën!

Het kan zijn dat er een misverstand ontstaat omtrent je speeltje. Veel seksobjecten kunnen immers ook als wapens aanschouwd worden en dat wil je natuurlijk vermijden. Zorg er dus voor dat er geen verboden voorwerpen in je tas zitten. Hiermee bedoelen we dan vooral scherpe objecten of zaken die verboden zijn in het land waar je naartoe trekt.

Heb je pech en word je aan de douane tegengehouden? Tja, dan moet je natuurlijk gewoon vertellen wat er in je zak zit. Zeg dit meteen en eerlijk, anders word je misschien doorverwezen naar andere instanties die de verdachte objecten controleren.

Heb jij al iets meegemaakt omtrent seksspeeltjes en bagagecontrole? Laat het ons weten!Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *