Online je liefde verklaren op 5 manieren
Met af en toe eens luid je liefde te verklaren kun je je geliefde zo doen smelten. Toch zijn er misschien redenen waardoor je dit niet kunt doen of heb je het gevoel dat de telefoon niet het ultieme effect heeft wat je voor ogen hebt. Zelfs als je niet in een langeafstandsrelatie zit, zijn er alternatieven op het internet. Zoek je een nieuwe manier om je liefde te verklaren ga dan even onze volgende 5 tips na.

© Pixabay.com

Bouw een website
Het lijkt als een onmogelijke opdracht maar tegenwoordig kun je heel gemakkelijk een website bouwen. Zo kun je via WordPress rap een mooi uitziende website bouwen. Ook via websites waar je een domeinnaam kunt registreren heb je vaak de mogelijkheid gebruik te maken van een gratis websitebouwer. Voorbeelden hiervan zijn One.com.

Schrijf je liefde neer op een blog
Wil je snel en dikwijls je gevoelens en liefde neerschrijven dan is een blog bijhouden een ideale manier. In een paar seconden ben je geregistreerd en kun je aan de slag. Je kunt heel wat opties selecteren, gaande van automatische updates, filmpjes en foto’s invoegen, kaartjes verzenden, kortom alles wat je nodig hebt om je liefde kleur te geven. Goede websites om dit te doen zijn Blogger of Typepad.

Meld je aan bij Facebook
Een andere gemakkelijke manier om je liefde online te verklaren is via Facebook. Je kunt er gemakkelijk filmpjes, links, postkaarten en clips plaatsen. Hou het gefocust op romantiek en schrijf bijvoorbeeld iedere week een gedichtje, enkele leuke slagzinnen of post jouw en haar foto’s. Let wel op dat je alles privé maakt want via Facebook kun je ook dingen wereldwijd verspreiden. Hoewel, mag jullie liefde voor elkaar niet door iedereen gekend zijn?

Zend een e-card
Hoewel het wat onpersoonlijk klinkt hoeft het dat niet te zijn. Je kunt tegenwoordig e-cards zo verpersoonlijken met leuke boodschappen en andere opties dat je geliefde er gewoonweg stapel van is. Blader eens door de vele mogelijkheden op de website Hallmark en ontdek er leuke, romantische en sexy e-cards. Schrijf niet alleen klassiek zinnetje als “ik hou van je” maar schrijf vanuit het binnenste van je hart.

Post een filmpje op YouTube
Laat je webcam eens het werk doen en verklaar je liefde. Post het daarna gratis op YouTube en breng je partner op de hoogte. Een originele liefdesverklaring die snel, goedkoop en origineel is.

Heb je meer leuke ideeën rond online je liefde verklaren geef ze ons dan door in de reacties en we maken er een top 10 van.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *